Novou reklamní agenturou Seznamu je Saatchi & Saatchi

Česká internetová jednička Seznam.cz si ve druhém kole kreativního tendru na poskytování reklamních služeb vybrala reklamní agenturu Saatchi & Saatchi.

„Po neplánovaném druhém kole výběrového řízení si Seznam.cz vybral pro následující období agenturu Saatchi & Saatchi. Svými návrhy nás přesvědčila o správném pochopení produktů, potřeb značky a notné dávce empatie směrem k našim uživatelům. Agentura bude postupně navazovat na komunikaci připravenou stávající agenturou. Seznam.cz se chystá kromě hlavní značky komunikovat letos dalších 20 subbrandů a projektů,“ komentoval rozhodnutí Seznamu jeho Band Manager Senior Martin Šámal.

Seznam.cz vypsal tendr začátkem února, ale o měsíc později se rozhodl vyhlásit ještě druhé kolo. Do něj postoupily z původních sedmi agentur, které se tendru zúčastnily, čtyři: HullaBaloo, Outbreak, Saatchi & Saatchi a Young & Rubicam. S prvním kolem skončily naděje agentur Dark Side, Loosers i dosavadní agentury Seznamu – McCann Erickson.

Agentura Saatchi & Saatchi získala na loňském vyhlašování výsledků soutěže Agentura roku titul Skokan roku. K jejím nejvýznamějším klientům patří například T-Mobile, Toyota nebo Procter & Gamble.