Novým mluvčím Air Bank se stal Vladimír Komjati

Vladimír Komjati, Air Bank

Vladimír Komjati, Air Bank

Novým tiskovým mluvčím a PR manažerem Air Bank se stal od 1. srpna Vladimír Komjati. Ze své pozice bude zajišťovat veškerou komunikaci banky s médii a veřejností.

Nový tiskový mluvčí Air Bank přichází z české pobočky Microsoftu, kde byl odpovědný za komunikační strategii vybraných korporátních i produktových témat, vztahy s médii a rozvoj aktivit na sociálních sítích.

Vladimír Komjati se v oblasti public relations pohybuje více než sedm let. Před nástupem do Microsoftu působil v agenturách EMC a Madison Public Affairs, kde měl na starost i klienty z oblasti bankovnictví a pojišťovnictví. Mediálně například tři roky zastupoval Bankovní a Nebankovní úvěrový registr nebo pojišťovnu AEGON při jejím vstupu na český trh.

Ekonomické a marketingové znalosti získal Vladimír Komjati i v rámci studia. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze se specializací na podnikovou ekonomiku, management a marketing. Absolvoval také kurz London School of Public Relations. Druhým rokem je členem výkonného výboru PR Klubu.