Posluchač Evropy 2 vyhrál Chevrolet

Posluchač Evropy 2 vyhrál Chevrolet

Posluchač Evropy 2 vyhrál Chevrolet

Rádio Evropa 2 připravilo pro své posluchače soutěž o zbrusu nový vůz Chevrolet TRAX 1.4 Turbo AWD v hodnotě půl milionu korun.

O výhru v podobě nového luxusního Chevroletu se ve finále, které se uskutečnilo dne 4. října, utkalo 10 soutěžících, kteří se registrovali prostřednictvím webu rádia Evropa 2, správně odpověděli na soutěžní otázku a splnili další podmínky.

„Stále se snažíme vymýšlet soutěže a hry, které posluchačům přinesou hodnotné ceny a zároveň je vybudí k aktivitě. Projekt, jako je tento, nejen pobaví všechny zúčastněné, ale zároveň obchodním partnerům ukazuje, že naše nápady a možnosti, jak zviditelnit jejich produkt, jsou takřka neomezené,“ říká ředitelka Evropy 2Jitka Fürst.

Finální klání, na které byl navázaný přímý přenos Ranní show s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou, se netradičně uskutečnil v pražských Žlutých lázních. Tady bylo pro finalisty připraveno místo s navezenou hlínou, ve které se ukrývalo 10 krabiček. Ve dvou byly uloženy klíče od vozu, v ostatních pouze cena útěchy – voucher na nákup pohonných hmot v hodnotě 5.000 Kč. pouze jedny klíče patřili k vystavenému vozu, druhý finalista s nefunkčními klíčky získal cenu útěchy – zdarma zápůjčku vozu na víkend plus voucher na nákup pohonných hmot v hodnotě 5.000 Kč.

Posluchač Evropy 2 vyhrál ChevroletPosluchač Evropy 2 vyhrál Chevrolet

Na akci se podílelo obchodní zastoupení Regie Radio Music a produkční a kreativní tým Lagardére No Limits ve spolupráci s mediální agenturou Carat Czech Republic.