Radek Štěpánek spojil svou tvář s OVB Allfinanz

Tenista Radek Štěpánek

Tenista Radek Štěpánek Zdroj: CTK

Finančně-poradenská společnost OVB Allfinanz se pro rok 2015 spojila s českou tenisovou hvězdou Radkem Štěpánkem. Podle informací deníku E15 dosahuje roční výše kontraktu 200 tisíc dolarů (zhruba 5,2 milionu korun).

Tato tenisová osobnost bude OVB Allfinanz reprezentovat na grandslamových turnajích, French Open, Wimbledon a US Open, utkáních Davis Cupu a všech zápasech okruhu ATP Masters Series a dalších významných tenisových událostech doma i v zahraničí.

Marketingová podpora sportovních aktivit a vrcholových sportovců má v holdingu OVB Allfinanz AG velkou tradici. „Proto nás obzvlášť těší, že logo naší společnosti ponese na světových turnajích taková osobnost a ikona českého tenisu jako je Radek Štěpánek,“ říká ke spojení značky OVB Allfinanz a Radka Štěpánka Miroslav Řezník, generální ředitel a předseda představenstva OVB Allfinanz Česká republika.

Mimo tyto turnaje se Radek Štěpánek jako tvář OVB Allfinanz objeví osobně na podzimní firemní konferenci. „Čtenáři časopisu OVB Journal se mohou již teď těšit na dva rozhovory s tímto významným hráčem a nahlédnout do zákulisí života tenisového profesionála,“ dodává Dušan Pavlů, marketingový ředitel OVB Allfinanz.

Štěpánek: Těším se na spolupráci

Sám Radek Štěpánek toto partnerství s jedničkou ve finančním poradenství v ČR glosuje: „Je mi ctí, že mne oslovila tak renomovaná firma jako je OVB Allfinanz, která je lídrem na trhu finančního poradenství. Cítím, že máme spoustu společného. Proto se moc těším na naši spolupráci.“

Karvinský rodák Radek Štěpánek hraje tenis od svých šesti let. V současné době je po sedmiměsíční přestávce zaviněné zraněním 110. hráčem žebříčku ATP. Získal pět titulů ve dvouhře na okruhu ATP a sedmnáct titulů ve čtyřhře. Je dvojnásobný vítěz grandslamové čtyřhry, když triumfoval na Australian Open 2012 a US Open 2013. Od roku 2007 reprezentuje Českou republiku v Davis Cupu. V roce 2012 a 2013 se stal jeho vítězem.