Ředitelkou divize Klientské tituly vydavatelství Mladá fronta se nově stala Božena Hlaváčová

Hlaváčová

Hlaváčová

Božena Hlaváčová na pozici přestoupila z televize Metropol TV, společnosti MF TV, kde řídila obchodní oddělení, dříve působila jako Group Manager oddělení marketingu vydavatelství Mladá fronta a ve firmě Wella CZ.

Úkolem Boženy Hlaváčové bude rozvíjení obchodní strategie, rozšíření nabídky služeb, realizace nových aktivit a plnění nových obchodních cílů. Divize Klientských titulů, která působí na trhu od roku 2005, nabízí komplexní zpracování a výrobu firemních časopisů, katalogů, novin, výročních zpráv a dalších materiálů posilujících účelnou, kvalitní a efektivní interní či externí komunikaci společností, firem a institucí. Synergie dosavadních zkušeností divize a vydavatelství Mladá fronta přinese nové možnosti komunikace s obchodními partnery.

Zároveň v divizi vznikají dvě nové pozice. Dosavadní manažerka divize Klientských titulů Marie Svobodová bude zastávat novou pozici Client Service Manager a Michal Minařík, který donedávna působil v oddělení obchodu televize Metropol TV, se stává Business Managerem.