Šimůnek vede v Graylingu kontinentální Evropu

Jan Šimůnek

Jan Šimůnek Zdroj: archiv

Jan Šimůnek bude mít ve společnosti Grayling “pod palcem” téměř celou Evropu. Plánuje pokračovat v propojování regionů.

Pravomoci regionálního manažera agentury Grayling Jana Šimůnka se rozšířily o západní Evropu. Kromě té bude nadále zodpovídat za působení firmy ve střední a východní Evropě (CEE), Rusku, SNS a německy mluvících zemích. Rozšířením zodpovědnosti Jana Šimůnka se propojují všechny pobočky Graylingu na kontinentu, s výjimkou Velké Británie a Irska, které nadále vede Alison Clarkeová.

Jan Šimůnek pracuje v Graylingu téměř dvacet let. Před tím, než se ujal regionálního vedení, působil na řadě vedoucích pozic napříč střední a východní Evropou. V roce 2014 se stal členem mezinárodní správní rady Graylingu. Ve své nové roli bude stále pracovat vedle Alison Clarkeové, Loretty Ahmedové (regionální manažerky Graylingu pro Blízký východ, Turecko a Afriku), a Petera Harrise, šéfa Graylingu v USA.

„Před deseti měsíci jsem začal rozšiřovat model ze CEE do regionu německy mluvících zemí. Plánuji nadále pokračovat v propojování regionů, což se týká klientů i regionální struktury, respektive celoevropské komunikační kampaně,“ podotkl Šimůnek.