Slavia pojišťovna rozšiřuje síť poboček do hypermarketů Globus

Slavia pojišťovna

Slavia pojišťovna

Do konce letošního roku otevře Slavia pojišťovna pět nových poboček, šest dalších je v plánu pro příští rok. Většina těchto poboček bude v hypermarketech Globus, s nimiž má pojišťovna strategické partnerství.

„Otevření těchto poboček je součástí naší nové strategie, jejímž cílem je přiblížit se zákazníkům a poskytnout jim širší možnosti osobní komunikace s námi. Zároveň chceme posílit svou přítomnost zejména v těch regionech, kde doposud nebylo přímé zastoupení Slavia pojišťovny tak výrazné,“ prohlásila obchodní manažerka Slavia pojišťovny Petra Kuldová.

Již 17. října bude otevřena pobočka v Opavě, na 18. října je naplánováno otevření pobočky v Ostravě. V listopadu zahájí provoz pobočky v Plzni a Praze-Čakovicích a do konce roku se počítá ještě s otevřením pobočky v Chomutově. Během roku 2014 chce Slavia pojišťovna otevírat novou pobočku každé dva měsíce. „V každém z vytipovaných regionů tak díky Slavia pojišťovně vzniknou nové pracovní příležitosti, celkem půjde o desítky nových pracovních míst,“ upozorňuje Petra Kuldová.

S výjimkou Ostravy budou všechny již naplánované pobočky Slavia pojišťovny umístěny v hypermarketech Globus. Petra Kuldová k tomu říká: „Strategická spolupráce se společností Globus se nám osvědčila již v případě pobočky v Ústí nad Labem. Jde o důvěryhodného partnera a respektovanou značku, rozhodli jsme se tedy naši kooperaci rozšířit.“

Úkolem nových poboček bude zejména nabízet pojistné produkty v tradičních segmentech, jako je pojištění majetku, cestovní pojištění a povinné ručení. Některé ze stávajících pojistných produktů Slavia pojišťovny současně projdou v blízké budoucnosti úpravami, aby lépe odpovídaly požadavkům zákazníků a potřebám trhu.