Týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta personálně posiluje

EURO 01/15

EURO 01/15 Zdroj: MF

Redakci týdeníku Euro z vydavatelství Mladá fronta posílilo v uplynulých dnech několik zkušených novinářů. Týdeník během jara přijde i s dalšími novinkami, včetně nových specializovaných ročenek.

Hned tři posily, zkušené novináře, získal v lednu týdeník Euro. Redakci posílil Jan Novotný z deníku Dnes, který se bude věnovat politickým tématům. Jiří Zatloukal nastoupil na pozici editora a naposledy působil v Týdnu. Cestovatel a dokumentarista Petr Horký bude připravovat reportáže nejen z českého, ale i zahraničního byznysu. Horký tak doplní pravidelné reportáže Petra Holce, který se věnuje především politickým a sociálním tématům. „Reportáže jsou formátem, který čtenáři v týdeníku Euro nejvíce oceňují, proto v této oblasti posilujeme,“ řekl Tomáš Skřivánek, ředitel divize Euro E15.

Již v loňském roce rozšířil týdeník Euro počet svých TOP speciálů z jednoho na tři (TOP restaurace, TOP miliardáři a TOP advokátní kanceláře). Pro letošek plánuje přidat další dva. „Přílohy se staly nedílnou součástí Eura. Čtenáři si je oblíbili a zároveň posilují image našeho týdeníku jako chytrého čtení pro byznysmeny a všechny, kteří se nespokojí s útržkovitými informacemi, kterými nás denně zásobuje většina médií,“ uvedl Michal Půr, šéfredaktor týdeníku Euro.

Během jara se týdeníku dostane i nové výraznější grafické podoby. Textový obsah bude ještě více doprovázet infografika, která je již v současnosti silnou stránkou týdeníku. Ekonomická divize Euro E15 rovněž nadále posiluje své eventové aktivity. Aktuálně pořádá druhý ročník odborné konference Investiční průvodce zaměřené na představení pohledu českých investičních expertů na investiční prostředí a nástroje pro nadcházející rok 2015. Celkem připravuje ekonomická divize Euro E15 na letošní rok přes čtyřicet eventů.