V Liberci jezdí tramvajová Linka bezpečí

Linka bezpečí projíždí Libercem

Linka bezpečí projíždí Libercem Zdroj: archiv

Liberecká tramvaj má za úkol vzbudit zájem o Linku bezpečí. Za kampaní stojí agentura Loosers.

„Pojeďte v tom s námi!“ S touto výzvou se bude Linka bezpečí obracet v květnu k Liberečanům. Od 5. května po celý měsíc jezdí ulicemi centra Liberce mimořádná tramvajová linka v barvách Linky bezpečí, aby netradiční formou seznámila cestující se službami této celostátní krizové linky pro děti a zároveň je motivovala k její podpoře.

Liberečané mohou podpořit Linku bezpečí částkou 30 nebo 50 korun prostřednictvím bezkontaktních platebních terminálů banky Era přímo ve voze benefiční tramvaje a také na zastávce Fügnerova před OC Forum. Na cestující budou mezi jednotlivými zastávkami promlouvat prostřednictvím nahraných vzkazů patroni Linky bezpečí z řad známých osobností, např. Iva Pazderková, Sabina Laurinová, skupina Mandrage, Václav Marhoul, herec Jan Cina nebo hudebník a režisér Ondřej Havelka.

Vizuál Linky bezpečíVizuál Linky bezpečí | archiv

Za kreativou kampaně stojí Loosers, PR zajišťuje Lince bezpečí agentura Face Up. Projekt se koná pod záštitou města Liberec. Tramvaj poskytl neziskové organizaci zdarma Dopravní podnik města Liberce a Jablonce nad Nisou.