Voyo vstupuje i do televizorů bez internetu

Videoportál Voyo patřící do portfolia skupiny Nova nabídne IP box Voyo Player, který umožní využívat služby Voyo a sledovat filmy, seriály a přímé přenosy sportovních událostí i v obyčejných televizorech.

Voyo Player rozšiřuje dostupnost videoportálu Voyo i o obyčejné televizory, které nepatří do kategorie tzv. SMART TV. Kromě přístupu ke kompletní knihovně Voyo obsahující až 1 800 filmů, seriálů i pořadů televize Nova a dále i ke kanálům, mezi kterými nechybí Nova Sport nebo Voyo Cinema. Player umožňuje i připojení televizoru k internetovým aplikacím zpravodajského portálu TN.cz, Yahoo Weather, Picasa a Facebook. Voyo Player je již nyní dostupný na eshopu skupiny Nova Yoopy.cz, zákazníci ho během několika týdnů budou moci zakoupit i u prodejců elektroniky Euronics a Planeo nebo na Mall.cz.

Voyo Player obsahuje integrovanou WIFI, přes kterou je možné každý televizor připojit na internet. K připojení zařízení k televizoru je dodáván HDMI kabel, v případě že bude uživatel připojovat televizor bez podpory HDMI, je nutné dokoupit kabel CINCH s redukcí AV Jack. Voyo Player umožňuje přehrávání filmů či prohlížení fotografií přes USB i DLNA. IP box je možné zakoupit na eshopu skupiny Nova Yoopy.cz a dále v sítích Euronics, Planeo a na Mall.cz.