Vydavatelství A 11 přebírá od března Náš REGION

Náš REGION

Náš REGION Zdroj: Repro A11

Vydavatelství A 11 přebírá síť regionálních bezplatných novin Náš REGION, které od roku 2006 působí v okolí Prahy v podobě 6 ti mutací (Sever, Severozápad, Jihozápad, Jihovýchod, Říčansko a Severovýchod). Distribuovaný náklad celé sítě činí zhruba 150 000 výtisků, noviny vychází každých 14dní a jsou dodávány do schránek Českou poštou.

„Tato akvizice nám skvěle doplňuje portfolio našich pražských bezplatných titulů do schránek. Náš REGION má v okolí Prahy velmi silnou čtenářskou základnu i skvělý brand. Se značkou máme velké plány a jsem velmi spokojen, že se nám tyto noviny podařilo koupit,“ uvádí majitel vydavatelství A 11 Aleš Zavoral.

„Jsme rádi, že Náš REGION předáváme po letech stabilizace do dobrých rukou a jsem přesvědčen, že jsme zajistili Našemu REGIONU ty nejlepší podmínky pro další rozvoj, který se tento čtenářsky úspěšný projekt zaslouží,“ dodává za společnost Náš REGION Pavel Makovský.

Noviny navazují logicky na městské části Prahy 4, 5, 6, 10, kde A 11 vydává oblíbené bezplatné měsíčníky do schránek Vaše 4, Vaše 5, Vaše 6, Vaše 10 v celkovém nákladu 265 000 výtisků.

Lokální inzerce patří již několik let k nejúspěšnějším a nejefektivnějším komunikačním kanálům v ČR i ve světě. Regionální periodika podrobně informují a přináší praktické informace o dění v konkrétní obci.

A 11 dále vydává B2B tituly Profi Poradenství & Finance, Profi HR, Innovation a humoristický časopis Sorry.