Vydavatelství Mladá fronta přichází s relaunchem časopisu Dieta

Obálka časopisu Dieta

Obálka časopisu Dieta

Vydavatelství Mladá fronta a její divize Časopisy přichází s novou podobou lifestylového časopisu Dieta, který letos slaví 10 let na trhu. Titul s novým claimem Dieta je váš nejlepší osobní trenér je určen pro všechny, které nezajímá pouze hubnutí, ale hlavně zdravý životní styl.

Časopis Dieta dostal k 10. narozeninám novou grafickou úpravu v podobě moderního redesignu. Má nové logo, typograficky dynamickou obálku, na titulu je představena česká celebrita v podobě, v jaké ji čtenářky a čtenáři neznají. Osobnosti zde prozrazují svoje tipy a triky na zdravý životní styl, hubnutí, pohyb i jídlo.

V hlavní nové rubrice Ve formě s Dietou je speciální sekce plná nových druhů cvičení či cviků, díky kterým se podaří zpevnit tělo a zhubnout pár kil. Časopis je přehledný, plný doporučení od těch nejlepších odborníků v ČR. Dieta má také nově 116 stran.

„Dieta je časopis nabitý informace z oblasti zdravého životního stylu. Je to pozitivně motivující osobní trenér, který pomůže shodit pár kil, dostat se do formy a naučit se mít rád své tělo. Pomůže se sebevědomím, sestaví jídelníček a ukáže nejnovější cviky a programy. Redakce časopisu poradí také s módou, kosmetikou, ale také se sebevědomím,“ řekla šéfredaktorka Petra Lamschová.

Redakce časopisu proto již osmým rokem vyhlašuje soutěž Hubneme do plavek s podtitulem 7 statečných. Odborná porota složená ze šéfredaktorky časopisu Dieta Petry Lamschové a výživových poradců Petra Havlíčka a Jany Vašákové vybere ze všech přihlášek 7 statečných, kteří budou hubnout tzv. v přímém přenosu podle speciálního výživového a cvičebního plánu a hrát o hodnotné ceny. Na stránkách časopisu Dieta a na webových stránkách Fitweb.cz v sekci Hubneme do plavek bude 7 statečných postupně zveřejňovat své úspěchy a zážitky při hubnutí. Samotné hubnutí proběhne od února do května.

Cílovou skupinu časopisu Dieta tvoří především čtenářky ve věku od 20 do 39 let, socioekonomické klasifikace A + B + C. V lednu má časopis Dieta 210 stran, standardně bude mít 116 stran, náklad 60 000 tisíc kusů, cena zůstává stejná 39,90 Kč.