Walter opouští po čtrnácti letech Nestlé. Nastupuje u McCannů

Walter opouští po čtrnácti letech Nestlé. Nastupuje u McCannů

Walter opouští po čtrnácti letech Nestlé. Nastupuje u McCannů

Komunikační divizi agentury McCann Prague posílil od 1. prosince dlouholetý tiskový mluvčí společnosti Nestlé Martin Walter. Přechází ze strany klienta do agentury, se kterou společnost Nestlé jako zadavatel spolupracovala.

Martin Walter přišel do nedávno obnovené PR divize reklamní agentury McCann Prague po čtrnácti letech u společnosti Nestlé, kde působil jako Corporate Affairs Manager se zaměřením na společenskou odpovědnost, korporátní komunikaci a public affairs. Současně působil v představenstvu, v legislativním a obchodním výboru Potravinářské komory ČR, v Českém sdružení pro značkové výrobky, zastupoval Nestlé v Radě pro reklamu a v dalších průmyslových platformách a asociacích. Od roku 1997 pracoval v a.s. Čokoládovny s odpovědností za vnější vztahy. Mezinárodní zkušenosti získal ve své předchozí praxi na MZV ČR se zaměřením na oblast ekonomické spolupráce s EU a na mezinárodní ekonomické organizace, vedl obchodně ekonomický úsek ZÚ ČR ve Washingtonu.

„Martin Walter je expertem v oblasti sustainability a korporátní komunikace. Jsem přesvědčena, že jeho zkušenosti podpoří náš záměr poskytovat profesionální služby, které pomohou firmám vybudovat a udržet si kvalitní reputaci i podpořit jejich konkurenceschopnost,“ říká k nástupu Waltera CEO McCann Communication & Consulting Petra Mašínová.