Zlatý středník bude znát vítěze v dubnu

Zlatý středník 2013

Zlatý středník 2013

Uzávěrka soutěže firemních publikací a interní komunikace Zlatý středník, která vstupuje do svého 13. ročníku, bude 15. ledna. Novinkou tentokrát je, že přihlašovatelům do hlavních kategorií náleží za včasnou registraci výhodnější finanční podmínky v podobě slevy 500 korun za každé přihlášené médium.

V soutěži rozhoduje vždy pět porotců. Samo vedení PR Klubu se dozví pouze finální verdikt poroty a nemůže ho nijak ovlivnit. Novými tvářemi mezi porotci letošního ročníku jsou například moderátor televize Prima Karel Voříšek, zástupkyně ředitele Ústavu pro jazyk český Markéta Pravdová, Jiří Cívka z pojišťovny Generali nebo Ondřej Holoubek z Provident Financial.

Vedle slevy za včasnou registraci je také zvýhodněna kategorie „Nejlepší časopis a noviny státní správy“. Cena zde činí 3 250 korun. Tato kategorie se v novém ročníku vrací také do hlavní části soutěže.

Slavnostní vyhlášení výsledků Zlatého středníku se uskuteční ve středu 22. dubna v Autoklubu ČR v Praze. Moderátorkou večera bude opět Ester Kočičková.