Poptávka po diskrétním prodeji nemovitostí roste. Jak probíhá a pro koho je vhodná

Video placeholde

Uvažujete, že prodáte svůj byt či dům? Možností, jak prodat svou nemovitost je několik. Pokud vám ale záleží na tom, aby nikde po internetu nekolovalo vaše telefonní číslo, nebo si cizí lidé neprohlíželi váš aktuální domov, je nejlepší volbou diskrétní prodej.

Stále více lidí dává přednost prodeji své nemovitosti diskrétním způsobem. Důvodů pro takové rozhodnutí bývá hned několik. Ať je to situace v rodině, kdy si prodávající nepřeje, aby se o prodeji vědělo, tak i z důvodu zachování soukromí, což není v dnešní internetové době opravdu nic lehkého. Pokud si klient tuto cestu zvolí, měl by pečlivě zvážit výběr realitní kanceláře.

Jak takový prodej probíhá?

Prodat dům v klidu a bez pozornosti okolí je velmi jednoduché. Na webových stránkách zadáte svůj kontakt a základní popis nemovitosti. Všechny informace vidí pouze realitní makléř, který vám pomůže vybrat ideálního kupujícího.

REAL GROUP SDK

Na koho se obrátit?

Realitní kancelář SDK-reality působí ve 14 regionech České republiky, konkrétně v okresech Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Blansko, Hodonín, Kroměříž, Prostějov, Přerov, Svitavy, Třebíč, Uherské Hradiště, Vyškov, Zlín a Znojmo. Za dobu svého 17- ti letého působení na realitním trhu zprostředkovala prodej více než 6000 nemovitostí a více než 1000 pronájmů. Specializuje se nejen na prodej a pronájem nemovitostí, ale také poskytuje zprostředkování úvěrů na bydlení a mezi její významné aktivity patří právě i diskrétní prodej nemovitostí.