Jak na nejlepší e-shop? Nechte si postavit řešení na míru a splácejte ho postupně

E-shop na míru zvýší efektivitu vašeho podnikání.

E-shop na míru zvýší efektivitu vašeho podnikání. Zdroj: Netdirect.cz

Každý, komu se daří na poli internetového prodeje, vám potvrdí, že e-shop musí šlapat jako hodinky. V opačném případě může i zdánlivá banalita nebo nedodělek způsobit spoustu zbytečných problémů. Máte-li dojem, že fungování vašeho internetového obchodu tak trochu skřípe, zapátrejte po řešení na míru. To sice představuje vyšší vstupní investici, ale ve finále vám ušetří nejen peníze, ale i čas a nervy. A navíc – jestli se vám zrovna nehodí větší vydání, můžete e-shop splácet postupně.

Možná to sami znáte – když jste se rozhodli rozjet svůj e-shop a s nejistou budoucností jste se oťukávali s internetovým prostředím, pravděpodobně jste pro svůj byznys hledali řešení, které bude jednak funkční, ale především dostupné. Tento požadavek, i kdyžčasto za cenu kompromisů, plní „krabicové“ e-shopové systémy, které dobře poslouží internetovým začátečníkům, ale se sofistikovanějšími úkoly si mnohdy neporadí.

Ve chvíli, kdy vzkvétající e-shop dospěje do fáze, kdy mu krabicové řešení přestane stačit, je třeba vyhledat komplexnější a efektivnější systém. Vytvořit ho umí například společnost NetDirect, která už 16 let staví e-shopy na míru pro střední a velké firmy a stála u vzniku těch největších hráčů na trhu, jako jsou Alza.cz, Notino nebo Astratex.

Díky splátkám je produkt dostupnější

NetDirect svým klientům nabízí jednak modulové řešení, ale především vytvoření personalizovaného e-shopu takříkajíc od nuly. Na druhý jmenovaný model vsadila společnost ARDON, která se specializuje na výrobu pracovních oděvů. A rovnou využila možnosti rozložit si náklady na splátky: „Jsme rádi, že jsme mohli využít nově nabízenou službu e-shopu na splátky.  Díky postupnému financování jsme získali možnost postavit plně funkční e-shop dle našich představ, který je schopen na sebe okamžitě vydělávat,“ popisuje pozitivní zkušenost s NetDirect Ing. Hana Kovářová, manažerka marketingu ARDON Safety.

Na platformu NetDirect kromě Ardonu a stovek dalších společností spoléhají i firmy, které vévodí české e-commerce scéně, například Démos Trade, Sonepar, Jablotron, Isotra. Řešení na míru od NetDirect využívají také módní značky Bandi Vamos a Desigual nebo prodejci elektroniky Expert Elektro a Tipa.

Mějte všechna data přehledně na jednom místě.Mějte všechna data přehledně na jednom místě.|Netdirect.cz

Propojené podnikání a odborníci na pravém místě

Ideální e-shop by měl fungovat tak, aby svému majiteli i potenciálním zákazníkům šetřil práci i čas. ProtoNetDirectpři vývoji e-shopů zohledňuje všechna přání klienta i specifika oboru, jemuž se ve svém podnikání věnuje. Soubor požadavků vývojový tým doplní o know-how získané během stovek úspěšných implementací. Výsledkem je řešení postavené na velmi silné a bezpečné platformě, která bez zadýchání zprocesuje i tisíce objednávek za vteřinu.

Úspěšné společnosti, v nichž úměrně s obratem narůstá také byrokracie, vítají, že platformuNetDirectlze napojit na všechny běžné informační systémy. Díky tomu, že se informace sbíhají na jednom místě, mají klienti po implementaci systému o svém podnikání mnohem lepší přehled. A když se přeci jen vyskytne nějaký problém, vyřeší ho některý z desítek zkušených profíků, kterýmiNetDirectdisponuje. Každý z těchto odborníků se specializuje na jeden konkrétní systém, a tak klientovi dokáže poradit rychle a efektivně. 

Náklady na e-shop na míru startují na 250 000 Kč, celkovou částku si však lze rozložit do 12 až 18 měsíců. To ocení zejména podnikatelé, kteří chtějí, aby se e-shop začal splácet už v průběhu implementace. Díky tomu získají finanční prostředky, které mohou využít na rozvoj svého byznysu a další aktivity spojené s podnikáním.