Jaké nástroje digitálního marketingu opravdu fungují?

WebTop100

WebTop100

Odpověď na tuto a spoustu dalších otázek z oblasti digitálního marketingu vám zodpoví 12. ročník konference WebTop100. Dozvíte se, do jakých online nástrojů se vyplatí investovat čas a peníze a do jakých nikoliv.

, která se uskuteční 7. listopadu v Konferenčním centru City, si užitečné tipy pro svou práci odnese opravdu každý. Přijďte se inspirovat, vzdělávat a setkat se s dalšími zajímavými lidmi specializujícími se na digitální marketing.

Přednášky, případové studie a analýzy budou zaměřené na tato témata:

Lead generation, mobilní řešení, online strategie, chování zákazníků online, měření přínosu online a offline aktivit, UX, RTB, retargeting, multichannel marketing, business analytika, optimalizace konverzí.

Dozvíte se:

Jak měřit retenci zákazníků.

Jaké jsou změny v chování digitálních zákazníků.

Které marketingové aktivity fungují a které nikoliv.

Kdy je investice do mobilní aplikace tou správnou volbou.

Jak vytěžit maximum z nemalého potenciálu mobilního světa.

Naučíte se interními daty oživit váš web a vytěžit vyšší obchodní výsledky.

Pokud vás konference zaujala, její program, profily přednášejících a registrační formulář najdete na stránkách:

http://www.tuesday.cz/akce/konference-webtop100-2013

Generálním partnerem je společnost Forpsi a partnery jsou Gemius, Seznam.cz a SiteOne. Mediálně akci podporují , HyperMedia, Lupa.cz, Marketing&Media, MJournal, Podnikatel.cz, , TyInternety, Živě.cz. Produktovými partnery jsou Brand Embassy, ExpressPrint, ULikeIt, XtremeHostessService. Organizátorem akce je společnost Dobrý web. Produkčně akci zajišťuje Internet Info.