Novinky sportovní televize O2: Speciální kanál pro anglický fotbal, víc tenisu a Libor Bouček

Momentka z utkání Premier League

Momentka z utkání Premier League Zdroj: Reuters

Tenistka Serena Williamsová
Ilustrační foto
3
Fotogalerie

Pro téměř 400 tisíc předplatitelů O2 TV připravila televize na podzim nové sportovní menu. Společnost O2 prodloužila o další tři sezony televizní práva na kompletní ženský tenisový okruh WTA, dále televize spustí nový kanál Premier Sports s anglickou Premier League a moderátorem studií fotbalové Ligy mistrů pak bude Libor Bouček.  

„Jeden z nejpopulárnějších českých sportů zůstává nadále na O2 TV Tenis. Navíc v době, kdy se našim tenistkám nebývale daří. Hned tři máme v elitní top 20 a dalších pět se aktuálně nachází mezi stovkou nejlepších na světě,“ uvedl výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay důvody pokračujících investic do tenisu.

Už tento pátek 9. srpna pak odstartuje na O2 TV stanice Premier Sport, která bude vysílat nejlepší ostrovní fotbal včetně anglické Premier League. Operátor O2 umožní všem fanouškům sledovat přenosy na novém kanále až do konce léta zdarma. Stačí si na webu o2.cz aktivovat službu O2 TV HBO a Sport Pack, která kromě Premier Sportu zahrnuje filmové stanice HBO, další sportovní kanály O2 a programy České televize.

Další novinkou na obrazovkách O2 TV Sport je příchod moderátora Libora Boučka, který se ujme vybraných zápasových studií prestižní Ligy mistrů. Bouček si již dříve moderování fotbalových studií vyzkoušel, pravidelně také provází televizní diváky galavečery Ligové fotbalové asociace.

„Být průvodcem studií pro mě bylo před lety jedno z nejkrásnějších pracovních období v životě. Když mě nyní O2 TV Sport oslovila, bylo mi nesmírnou ctí tuto nabídku přijmout,“ sdělil Bouček.

Počet zákazníků O2 TV dosáhl ke konci června 381 tisíc. V průběhu prvního pololetí se počet zákazníků O2 TV zvýšil o 43 tisíc. Televize je v Česku jedním z nejsledovanějších placených kanálů.