Zapojte se do hlasování v anketě Křišťálová Lupa

Křišťálová Lupa 2011

Křišťálová Lupa 2011 Zdroj: Kristalova lupa

Ještě více než týden může nejširší veřejnost dát své hlasy v anketě Křišťálová Lupa 2011 – Cena českého Internetu tomu nejlepšímu, co je na českém Internetu a zařadit se tak do slosování o zajímavé ceny.

Ještě posledních pár dnů mají všichni uživatelé Internetu možnost se zúčastnit hlasovací fáze ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu a podpořit tak své oblíbené a dle svého mínění přínosné internetové projekty a služby. Každý, kdo se do této fáze zapojí, bude zařazen do slosování o ceny, které věnovali partneři ankety.

Do hlasování, které je druhou fází ankety, se může zapojit nejen široká internetová veřejnost, ale i provozovatelé či majitelé projektů.

Hlasování probíhá prostřednictvím hlasovacího formuláře na stránkách projektu Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu. V každé kategorii je až deset projektů vybraných expertním panelem na základě nominací veřejnosti a odborné poroty. V každé kategorii lze vybrat jednoho favorita, přičemž není nutné hlasovat v každé kategorii.

V letošním ročníku se rozhoduje o pořadí v osmi kategoriích:

- All Star,
- Internetové obchodování,
- Nástroje a služby,
- Vyhledávače,
- Zpravodajství,
- Zájmové weby,
- Mobilní služba,
- One (wo)man show.
- Odborná porota, složená z významných osobností internetového, mediálního a podnikatelského světa určí svým ohodnocením pořadí v pěti kategoriích:
- Inspirace roku,
- Globální projekty českých tvůrců,
- Osobnost roku,
- Anticena,
- Projekt roku.

- Finální hlasování veřejnosti bylo zahájeno 19. září a posledním hlasovacím dnem je 25. říjen 2011. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen proběhne ve středu 23. listopadu 2011 v Divadle Archa v Praze. Den poté budou výsledky zveřejněny na stránkách ankety a serveru Lupa.cz.

- Anketa Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu je již šestým hlasováním veřejnosti a odborné poroty, v němž se vybírají a oceňují nejoblíbenější projekty, služby a osobnosti českého Internetu. Součástí projektu je i bilanční odborná konference Czech Internet Forum 2011, která je s anketou Křišťálová Lupa již tradičně spjata. Mapuje aktuální trendy na české internetové scéně a jejich využití v byznysu. Své názory zde přednesou odborníci z prostředí internetového marketingu a médií, e-commerce a telekomunikací.

- Anketu pořádá server o českém Internetu Lupa.cz, působící pod vlajkou společnosti Internet Info, ve spolupráci s generálním partnerem společností Nokia Česká Republika.