Zepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhu

Zepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhu

Zepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhu

Společnost ZEPTER letos slaví 25 let na českém trhu a zároveň obhájila prestižní titul Czech Superbrands pro rok 2015. Ocenění získala v kategorii „Malé domácí spotřebiče & vybavení pro kuchyni“. O vítězích opět rozhodli čeští spotřebitelé společně s odbornou porotou Brand Council složené z 15 nezávislých odborníků programu Czech Superbrands.

Nejen spotřebitelé a nezávislí odborníci však hodnotí společnost Zepter pozitivně. 96% zákazníků společnosti Zepter si myslí, že by výroky Zepter měla mít každá rodina a doporučila by společnost ostatním. Dále z výzkumu, který si společnost Zepter udělala v lednu 2015 mezi svými zákazníky plyne, že 97% zákazníků hodnotí výrobky známkou 1 a 2. Společnost Zepter si velmi váží jak každého jednotlivého uznání, které dostává od svých věrných zákazníků a obchodních konzultantů, tak i mnoha ocenění od nejrůznějších institucí (jako například aktuálně Czech Superbrands) po celém světě.

Zepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhuZepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhu

„Ocenění Superbrands Award je potvrzením toho, že ZEPTER patří mezi spotřebiteli nejlépe hodnocené značky v České republice. Naplňuje tak prostřednictvím svých výrobků svoji misi pomáhat lidem žít déle, zdravěji a úspěšněji. Věřím, že toto ocenění bude pomáhat zákazníkům při výběru našich produktů. Zároveň je pro naše zákazníky i obchodní konzultanty ujištěním o výjimečné kvalitě výrobků ZEPTER,“říká generální ředitel společnosti ZEPTER International s.r.o. Ciaran S. Kelly.

Společnost Zepter International patří celosvětově mezi nejlepší firmy v přímém prodeji. Svým zákazníkům nabízí výrobky té nejvyšší úrovně, za jejichž kvalitu i plně ručí. Většinu z nich vyrábí a vyvíjí sama ve vlastních sedmi továrnách v Itálii, Švýcarsku a Německu. Tento přístup jí dovoluje poskytovat ojedinělé záruční podmínky – např. doživotní záruka na nádobí Masterpiece Cookware, 5letá záruka na bioptronové lampy atd. Spokojenost zákazníka je pro ni klíčová a vždy na prvním místě. Jen spokojený zákazník nakupuje opakovaně. Z tohoto důvodu navazuje se zákazníky intenzivní a přátelské kontakty. To také pomáhá lépe pochopit jejich přání, potřeby a očekávání, díky čemuž je schopna jim připravit přesně na míru individualizovanou nabídku.

Zepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhuZepter patří i v roce 2015 mezi nejlepší na českém trhu

Partnerství ZEPTER a Nadace VIZE 97 pokračuje i v roce 2015

Společnost ZEPTER International je i v roce 2015 hrdým partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Podporuje projekt Nadace VIZE 97 Včasná diagnóza a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku.

ZEPTER – Pomáháme lidem žít déle, zdravěji a úspěšněji!