Za lístek na MS v hokeji jsou fanoušci ochotni dát i své tělo

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: ctk

Oholená půka hlavy
Oholené obočí
Naháč běhá po ulici
Podprsenky od kolemjdouích
Nasoukat do sebe 30 knedlíků
5
Fotogalerie

Ceny vstupenek na MS v ledním hokeji na oficiálních aukčních serverech šplhají až k dvaceti tisícům, na černém trhu a na finále i dvojnásobně vysoko. Našli se však i odvážlivci, kteří si troufli „koupit“ si lístky ne za peníze, ale i doslova kusem vlastního těla.

Sázková společnost Fortuna logicky využila MS k marketingu své značky. Vsadila na pouliční show. Fanouškům přinesla výhry v podobě lístků na atraktivní hokejové zápasy a mnoha dalším přihlížejícím spoustu zábavy.

Například odvážlivec z pražského Smíchova obětoval výměnou za vstupenky na šampionát poloviny pokrývky své hlavy, a řekněme si upřímně, bylo co holit. Další zájemce obětoval své obočí, do hry šel proto, aby mohl na hokejový šampionát pozvat svojí maminku.

Opravdouvou show předvedl odvážný mladý muž na Vítězném náměstí v Praze Dejvicích. Výměnou za dvě vstupenky na zápas Čechů se Švédy shodil trenýrky a předvedl vítězné kolečko kolem náměstí. Mnozí přihlížející se za ním se zalíbením ohlédli.

Celé náměstí v Berouně mělo o zábavu postaráno, když jeden mladý muž přijal výzvu, že během dvaceti minut získá od kolemjdoucích žen a dívek alespoň pět podprsenek. Místní dámy ho nenechaly ve štychu, ale o vítězství rozhodly až dvě dámy ze Slovenska. Ty se nejprve tvářily k jeho prosbám chladně, aby nakonec ocenily dobrou zábavu a v poslední minutě zvrátily situaci v jeho prospěch, za což byly o něco později odměněny květinami.

Sníst ke guláši 30 houskových knedlíků? Vypít tři piva za minutu? Sníst 16 tatranek za 16 minut? Ze tří uchazečů uspěl pouze prvně jmenovaný, jeho úspěšný pokus mohli na začátku týdne sledovat návštěvníci plzeňské hospody U Mansfelda.