Chytrá platební brána, vstupenky i parkování – digitalizujte i vy svoje město či obec

Zdroj: pays.cz s.r.o.

V posledních letech dochází v českých městech a obcích k významné transformaci způsobů, jakým jsou poskytovány základní městské služby. Do hry vstupujme digitální řízení. Nově se stále více měst úspěšně obrací k moderním online řešením, která jsou výsledkem spolupráce trojice předních firem v oblasti digitálních služeb.

Tato synergie nabízí městům komplexní řešení zahrnující online platební bránu Pays pro městské portály občanů, systém pro prodej vstupenek na kulturní a sportovní akce smsticket i efektivní systém pro organizaci a platby za parkování Parkum.

Hlavním pilířem těchto řešení je platební brána Pays

Platební brána pro města Pays se již delší dobu úspěšně používá v některých českých městech a obcích. Díky této bráně mají občané možnost jednoduše a online platit za různé městské služby, jako jsou poplatky za odpady, pronájmy městských bytů, a mnohé další.

Kromě platební brány Pays jsou v rámci tohoto integrovaného přístupu nabízeny další specializované služby. Systém smsticket přináší revoluci v oblasti předprodeje vstupenek, umožňující snadný a rychlý přístup ke kulturním a sportovním akcím. Současně systém Parkum poskytuje komplexní řešení pro efektivní správu parkování, což zahrnuje jak organizaci parkovacích míst, tak i jednoduché a bezpečné platby za parkování.

Platební brána Pays jako klíč k moderní správě měst a obcí

Platební brána je digitální systém, který umožňuje bezpečné zpracování online plateb. Pro města a obce to znamená snadný a bezpečný způsob, jak přijímat platby od občanů – ať už jde o poplatky za odpady, nájemné, parkování nebo jiné městské služby. Využití platební brány znamená rychlejší a efektivnější správu finančních transakcí a poskytuje občanům pohodlný způsob platby.

Zlepšení služeb pro občany

Kromě výhod pro správu měst a obcí přináší integrace platební brány Pays významné výhody i pro občany. Zjednodušují se platby za městské služby, což šetří čas a snižuje potřebu fyzických návštěv úřadů.

Integrace platební brány Pays s dalšími městskými systémy

Platební bránu Pays lze efektivně integrovat s dalšími městskými systémy, jako jsou systémy pro prodej vstupenek nebo parkovací systémy. Tato integrace poskytuje komplexní řešení pro různé aspekty městské správy, což vede k lepší koordinaci a poskytování služeb. Například spolupráce Pays se systémem smsticket pro předprodej vstupenek a se systémem Parkum pro parkování a online platby za parkování přináší ucelené a efektivní řešení pro města.

Parkum přináší revoluci v parkování

Spolupráce platební brány Pays a systému Parkum poskytuje sofistikovaný způsob, jak řešit běžné problémy spojené s parkováním, od náročnosti platby po ztrátu parkovacích lístků.

Tento moderní parkovací sytém nabízí flexibilitu v platebních metodách. Umožňuje platby prostřednictvím Apple Pay, Google Pay i klasických platebních karet. Tato variabilita je výhodná jak pro občany, kteří preferují různé způsoby platby, tak pro města, která hledají způsoby, jak zjednodušit a urychlit procesy placení parkovného.

Snadné a bez aplikací

Mnoho současných parkovacích systémů vyžaduje instalaci aplikací do mobilních telefonů, což může být pro některé uživatele zdlouhavé a zmatečné. Systém Parkum přichází s řešením, které umožňuje platbu bez nutnosti stahování aplikace. Uživatelé jednoduše dokončí platbu přímo v prohlížeči svého chytrého telefonu, tabletu nebo počítače, což šetří čas a zvyšuje pohodlí.

Pohodlné parkování bez komplikací

Systém Parkum ve spolupráci s platební bránou Pays nabízí řešení, které eliminuje potřebu hledat mince, vytahovat kartu nebo zadávat PIN. Stačí pouze chytrý telefon s daty a SPZ auta. Toto řešení je zvlášť užitečné na uzavřených parkovištích, kde tradiční metody platby mohou být obtížné a časově náročné. Díky možnosti online platby mohou řidiči zaplatit parkovné prostřednictvím QR kódu na parkovacím lístku nebo přes webovou stránku.

Řešení parkovného v praxi

Parkum poskytuje dvě hlavní formy parkování: předplacené parkování a platbu až při odjezdu. Předplacené parkování je ideální pro krátkodobé nebo dlouhodobé stání, zatímco platba při odjezdu je vhodná pro parkovací domy a uzavřená parkoviště. Oba systémy nabízí transparentnost a jednoduchost v platbách.

smsticket: Moderní řešení pro prodej vstupenek

V průběhu roku 2023 se smsticket vyprofiloval jako klíčový nástroj pro prodej vstupenek na různé akce. Prokázal svou schopnost reagovat na měnící se potřeby trhu a stále se rozvíjí. S řadou neviditelných, ale silných funkcí poskytuje pořadatelům akcí flexibilní a efektivní platformu pro správu vstupenek.

Propojení služeb pro maximální efektivitu

Jedním z klíčových prvků úspěchu smsticketu je jeho schopnost propojit různé služby, jako jsou parkování (spolupráce se systémem Parkum), platební systém (spolupráce s platební bránou Pays) a předprodej vstupenek. Toto propojení nejen usnadňuje organizaci akcí, ale také podporuje prodej a propagaci kulturních akcí.