Berou miliony dolarů za procházku po mole. Tohle jsou nejlépe placené modelky a modelové

Chrissy Teigen je často vyhledávanou aktérkou reklam. Je mimo jiné manželkou popové ikony Johna Legenda. Kromě kariéry modelky se věnuje herectví, ať už jde o filmy, televizní šou nebo hudební videoklipy.

Chrissy Teigen je často vyhledávanou aktérkou reklam. Je mimo jiné manželkou popové ikony Johna Legenda. Kromě kariéry modelky se věnuje herectví, ať už jde o filmy, televizní šou nebo hudební videoklipy. Zdroj: Profimedia

Kendall Jenner
Kendall Jenner v průsvitném topu. Šestadvacetiletá modelka se stala velmi populární celebritou, její roční příjmy se odhadují na asi 40 milionů dolarů.
Rosie Huntington-Whiteley. Herečka a modelka dlouho spjatá se značkou spodního prádla Victoria’s Secret.
Adrina Lima při  přípravach na focení. Na vrcholu se pohybuje už několik let, její roční příjmy se stále pohybují v řádu desítek milionů dolarů.
Modelka Cara Delevingne (vlevo) a Ashley Benson, její partnerka. Cara Delevingne se v minulosti prohlásila za nebinární. Známá je také několika rolemi ve velkých holywoodských filmech.
52
Fotogalerie

Krása není zadarmo. Ty nejvyhledávanější modelky na planetě a jejich mužští protějšci berou zakázky za stovky tisíc až miliony dolarů. Na roční výplatnici pak ty úplně nejúspěšnější evidují desítky milionů dolarů. Seznamte se s top ze všech top v galerii.