Asus představí druhou generaci tableto-telefon-booku Padfone

Padfone 2

Padfone 2

Pozvánka na představení PadFone druhé generace
Asus Padfone
Asus Padfone
Asus Padfone
4
Fotogalerie
Je to teprve několik týdnů, co Asus začal na českém trhu prodávat svoji atraktivní trojkombinaci Padfone a už se chystá druhá verze. Podle webu Notebook Italia Asus rozeslal pozvánky na úterý 16. října. Premiéra se má odehrát zároveň v Taipei a v Miláně. V případě první generace Padfonu jsem Asus obdivoval za odvahu přivést tak neobvyklý koncept až na trh. Že se chystá druhá generace zřejmě znamená, že se dostavil i obchodní úspěch.

Pozvánka na představení PadFone druhé generacePozvánka na představení PadFone druhé generace | MobilMania.czPozvánka pro vyvolené

Pozvánka ukazuje růžek smartphonu a vypadá to spíše jako současný model. Ten připravovaný má mít silnější čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064. Novinka má lákat přepracovaným designem, výrazně sníženou hmotností a tloušťkou těla.

Asus Padfone je kombinací tabletu s klávesnicí a mobilního telefonu. Jeho hardware celé zařízení pohání, velký dotykový displej s klávesnicí jsou de facto jen rozšiřující rozhranní. Celé to běží na systému Google Android.