Babí léto přinese do Prahy přehlídku luxusní módy

Prague Fashion Week

Prague Fashion Week Zdroj: Prague Fashion Week

Stejně jako ve všech světových metropolích probíhá i v Praze od 9. do 15. září 3. ročník Prague Fashion Week, jehož koproducenty jsou agentury BB Media Consulting, s.r.o. , Unique One a super modelka Petra Němcová. Praha se tak stane dějištěm veřejné prezentace luxusní módy a stejně jako v minulém roce ji navštíví zajímavé osobnosti ze světa módy a showbynysu.

Prague Fashion Week bude zahájen již tradičně v Rezidenci Primátora hl. m. Prahy přehlídkou japonské návrhářky Hirono,která tvoří pod značkou Saphir East a slaví ve světě velký úspěch, mimo jiné je to i dvorní návhrhářka zpěvačky Lady Gaga. Mezi dalšími VIP hosty bude španělská supermodelka Eugenia Silva s rodinou a kreativní ředitel italské značky La Perla Giovanni Bianchi.

Módní show spodního prádla La Perla bude věnována závěrečná přehlídka fashion weeku v neděli 15. září večer. V rámci PFW se uskuteční světová premiéra kolekce La Perla jaro/léto 2014. Stan, ve kterém se odehrají přehlídky pro veřejnost bude stejně jako minulý rok v centru Prahy na Alšově nábřeží od pátku 13. září do neděle 15. září.

.