Belmondo se rozešel s přítelkyní podezřelou z finanční machinace

Jean-Paul Belmondo se svou nyní již bývalou přítelkyní Barbarou Gandolfiovou

Jean-Paul Belmondo se svou nyní již bývalou přítelkyní Barbarou Gandolfiovou Zdroj: Profimedia.cz

Francouzský herec Jean-Paul Belmondo se rozešel se svou belgickou přítelkyní Barbarou Gandolfiovou, kterou policie v minulosti několikrát vyslýchala kvůli údajným finančním machinacím. S informací přišel Belmondův advokát.

„Vím velmi dobře, co se stalo, a dal jsem Jeanu-Paulovi za pravdu, aby tento vztah ukončil. Jean-Paul vždy vedl svůj soukromý život podle svého,“ podotkl advokát bez bližšího upřesnění.

Bývalá modelka pózující pro časopis Playboy a neúspěšná finalistka soutěže Miss Belgie podezřelá z toho, že Belmonda ve skutečnosti zneužívala k vlastnímu prospěchu. „Vypůjčila“ si od něho 200 tisíc eur a podle médií si od něho nechávala kupovat drahé dárky.

Sedmatřicetiletá Gandolfiová byla ovšem také v kontaktu s bývalým manželem a majitelem nočních klubů v Belgii a v Dubaji Frédéricem Vanderwiltem, který byl vyšetřován z praní špinavých peněz.

Podle rozhlasové stanice RTL, která se dostala k policejním odposlechům, se Gandolfiová jednou exmanžela zeptala, kolik by jí ročně vyneslo, kdyby měla s Belmondem potomka.