BMW 1 Coupe vyrazilo pro nový vzhled do Prioru

BMW 1 od Prior Design

BMW 1 od Prior Design Zdroj: Autorevue.cz

Jak titulek napovídá, odborníci prioru si vzali do parády BMW 1 Coupé a Convertible, pro které připravili novou sadu karosářských dílů. Nejedná se ovšem o tuning ve stylu proslaveného obchodního domu, ale o práci německé firmy Prior Design.

Zatímco druhá generace BMW 1 (F20) již pilně brousí běžné silnice (naposledy jsme testovali provedení BMW 125d M Sport), kupé a kabriolet první generace zatím zůstávají v prodeji ve své původní podobě. Takže než abyste se měli nudit, zajděte k Prior Designu pro cenově zajímavý bodykit, který vaše auto rozhodně odliší.

Ačkoli si možná vzpomenete na loňskou stavbu Audi R8 GT850, německá ladičská společnost Prior Design se soustředí především na mnichovské modely. Připomeňme alespoň stavby BMW 3 (E90) Prior Design nebo BMW 5 (F10) Prior Design. Tentokrát přišla řada na nejmenší kupé BMW 1 Coupe.

Prior Design přichází s novou sadou dílů, jež jsou určeny pro vozy BMW 1 Coupe i kabriolet mimo verzí M, neboť tato sada vozu dodá vzezření docela blízké továrnímu BMW 1 M Coupe. Čerstvý bodykit sestává z nárazníků ve stylu „M“, rozšířených blatníků, odvětrávané kapoty a prahových obkladů, přičemž cena v přepočtu činí poměrně rozumných 77 000 Kč, ovšem bez instalace.

Za příplatek 7 700 Kč Prior Design pro BMW 1 Coupe dodává také spoiler na hraně víka zavazadlového prostoru, dále si pak můžete objednat dva páry ozdobných koncovek výfuku a širokou škálu litých ráfků.