Česká špička pokeru se sejde v Praze

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: ctk

I letos se po loňské premiéře představí v Praze jeden z nejprestižnějších pokerových podniků na světě World Poker Tour. Do King's kasina hotelu Corinthia Towers zavítá tato světová série od 3. do 9. prosince. Speciálně pro WPT vybuduje hotel Corinthia Towers v druhém patře obrovské kasíno o rozloze více než 600 m2.

Vklad do hry (buy-in) bude na nadcházejícím turnaji 3300 euro (asi 82 tisíc korun). Zahrát si na něm ale můžete i v rámci kvalifikace na internetových stránkách PartyPoker.com. Na internetu mohou příznivci této hry vyhrát balíček v podobě vkladu do turnaje, ubytování v hotelu a kapesného.

Hvězdami turnaje by měli být TonyG, Kara Scottová a Marvin Rettenmaier, kteří zde spolu s pokerovým komentátorem Mike Sextonem budou připraveni i na rozhovory s médii. Akce se zúčastní tuzemská pokerová špička, tedy i Martin Staszko, který loni skončil druhý ve finále turnaje Světové série v Las Vegas. Pokerový podnik bude výjimečný i živým přenosem finálového stolu s českým komentářem od tuzemských pokerových profesionálů. Novináře o tom v úterý informoval Vladimír Michna.

„Vysílání je samozřejmě živé, ale z bezpečnostního hlediska zpožděné o půl hodiny, aby nemohlo dojít k ovlivňování hry,“ uvedl Michna. Internetový přenos umožní českým fanouškům vidět přímo do karet nejlepším hráčům a dění na něm bude komentovat i pokerový odborník Luděk Staněk. Podle něj není Praha na pokerové mapě světa bezvýznamnou destinací.

Živé vysílání ze stolu těch nejlepších hráčů v turnaji začne 9. prosince od 13 hodin.