Chcete vědět více o chytrých nemovitostech? Zavítejte na WiredScore Future Forum

Zdroj: WiredScore

WiredScore je organizace, která stojí za certifikacemi WiredScore a SmartScore: mezinárodně uznávanými systémy hodnocení digitální konektivity a chytrých budov pro nemovitosti, které pomáhají pronajímatelům navrhovat a propagovat budovy s výkonnou digitální konektivitou a chytrými funkcemi.

Společnost WiredScore byla založena v New Yorku v roce 2013 vedoucími představiteli v oblasti nemovitostí, technologií a telekomunikací s podporou starosty Bloomberga s cílem zlepšit technologickou infrastrukturu města a podpořit podnikatele, kteří jsou hnací silou technologického pokroku a vytvářejí pracovní místa.

Po úspěchu v USA zahájila společnost WiredScore v říjnu 2015 činnost ve Velké Británii poté, co vyhrála výběrové řízení úřadu Greater London Authority na oficiální systém hodnocení digitální konektivity starosty Londýna. Díky mezinárodní poptávce po systému hodnocení digitální konektivity společnost rozšířila svou činnost do Francie, Irska, Německa a Kanady. Od té doby bylo certifikováno více než 750 milionů čtverečních stop komerčních a obytných prostorů, což má dopad na 7 milionů lidí ve 12 zemích.

Technologie jsou zásadní pro způsob, jakým žijeme, pracujeme a komunikujeme. Poslední dva roky znamenaly, že je nyní nezbytné, aby budovy, které obýváme i v nichž pracujeme, byly digitálně propojené a schopné přizpůsobit se našemu technologicky vyspělému způsobu života.

Posláním společnosti WiredScore je učinit světové budovy chytřejšími a lépe propojenými, a umožnit tak dynamičtější, spolupracující a inovativní budoucnost. Musíme si však položit otázku: Jak si mohou nemovitosti udržet svou relevanci v technologicky orientované době? Abychom prozkoumali odpovědi na tuto otázku se zaměřením na evropský trh s nemovitostmi, pořádá společnost WiredScore v úterý 23. listopadu fórum The WiredScore Future Forum.

Klíčové podrobnosti:

V úterý 23. listopadu se bude konat virtuální akce. V závislosti na tom, kde se v Evropě nacházíte, bude akce zahájena v následujících časech:

9:00-11:30 GMT

10:00 - 12:30 hodin středoevropského času

11:00-13:30 východoevropského času

Fórum budoucnosti WiredScore bude jedinečnou příležitostí získat špičkové poznatky z oboru od průkopníků inovací a technologických expertů z celé Evropy. Provedeme hloubkový ponor do PropTechu, prozkoumáme budoucnost digitálního prostředí a zjistíme, jak se orientovat v zastavěném světě, když vystavíme digitální závislost jako nikdy předtím.

Vyzýváme odvětví, aby stavělo lépe, více se propojovalo a vyvíjelo se s ohledem na potřeby nájemců, kteří jsou v centru každého projektu. Připojte se k nám na fóru The WiredScore Future Forum a zjistěte, jak technologie ovlivní způsob, jakým žijeme, pracujeme a propojujeme se. Připojte se k nám pro budoucnost.

Co můžete očekávat od The WiredScore Future Forum:

  • Přivítání od našeho generálního ředitele Arieho Barendrechta
  • Představení společnosti WiredScore a dnešního programu jednání
  • Technický ředitel společnosti WiredScore Sanjaya Ranasinghe se bude zabývat tím, jak žijeme, pracujeme a připojujeme se v hybridním světě.
  • Panelová diskuse: Jak se mohou nemovitosti přizpůsobit novému světu hybridní práce?
  • Panelová diskuse: Jaké jsou možnosti hybridního života? Budoucnost digitálního prostředí: sociální, ekonomické a infrastrukturní důsledky.
  • Velké odhalení: Věnované budovy a akreditovaní odborníci.
  • Networking

WiredScore

Nemůžeme se dočkat, až se s vámi setkáme na fóru The Wiredscore Future Forum.

Zaregistrujte se na akci zde.