Clarksonova Grand Tour dorazila do Česka. Prime Video od Amazonu je globálně dostupné

Video placeholde

„Grand Tour je nyní globálně dostupná. Novou epizodu si můžete pustit vždy v pátek.“ Na tento tweet čekala řada českých fanoušků nové automobilové show Jeremyho Clarksona od jejího startu letos v listopadu. 

Nyní oficiální twitterový účet konečně zveřejnil, že Grand Tour bude dostupná v téměř dvou stovkách zemí světa včetně České republiky. Internetový obchod Amazon pro tato teritoria konečně zpřístupnil svou audiovizuální službu Amazon Prime. Ta sice formálně byla dostupná delší dobu, ale kvůli regionálním restrikcím nenabízela žádný obsah.

Podobně jako Netflix, který do Česka a dalších zemí vstoupil na počátku letošního roku, také Amazon nabízí bezplatnou zkoušku služby na 30 dní. Poté si uživatel bude moci vybrat jednu ze tří možností. Nejlevnější je Prime Video za 7,99 eur za měsíc, měsíční službu Prime za 8,99 eura a zlevněný celoroční balíček Prime za cenu 49 eur za rok (to platí v prvním roce, poté bude cena zvýšena na 69 eur).

Zatímco první služba nabízí pouze videoslužbu, dražší možnosti nabízí například bezplatné doručení zásilek nakoupených na Amazonu (není jisté, jak to bude fungovat v Česku, německý Amazon to nabízí zatím pouze po Německu a Rakousku), vlastní hudební službu nebo volný prostor pro vaše data (například fotografie).