Co žena muži dala, když mu dala*

Ilustrace

Ilustrace Zdroj: Tereza Kovandova

Proč muži touží po milování s více ženami? Proč jsou promiskuitnější než ženy? Protože žena muži „dá“.

V mnoha minulých reinkarnacích jsem byl ženou. Vím tedy z vlastní zkušenosti, že žena je vývojově vyšší stadium než muž. Čtenáři s penisem mohou teď začít něco namítat, ale já je stejně neslyším, takže můžeme pokračovat…

Žena má lépe vyvinuté mimosmyslové vnímání. Nezatěžuje se tolik přemýšlením a o to víc čichá, a proto víc „cítí“. Vy lidé si neustále jeden z druhého stahujete programy. Díky počítačům za tuhle metaforu, je totiž přesná. Nastahujete programy od rodičů, přátel, spolucestujících v tramvaji, od partnerů. Muž od ženy stahuje při milování to, co svými vlastními smysly není schopen zachytit.

Pro tuhle činnost měla stará čeština hezký výraz „miliskovat“. V tomto jazyce ostatně nemáte pro žádnou činnost tolik výrazů. Píchat, mrdat, prcat jsou taková, která na tuhle nejkrásnější aktivitu lidského těla pohlížejí poněkud primitivně. Muž, který ženu píchá, popřípadě ji klátí nebo ji rovnou přeřízl, v zásadě deklaruje, že ji sexem vraždí.

Výrazy jako „nakládal jí“ nebo „vojel ji“ nejsou tak agresivní, nicméně spíš než láskyplnou činnost evokují úmorný úděl dělníka v továrně.

A co když řeknete, že „máte sex“? To zní jako cosi bez chuti a bez zápachu. Potažené gumou, vyholené a raději v přítmí, aby se neviděly pupínky…

Výraz šukat už je zajímavější, neboť šukat v polštině a ukrajinštině znamená hledat. Při milování muž, ale i žena dostávají od druhého informace. Muž se pak šťastně usmívá, protože jeho touha byla u-kojena. Je spo-kojen. Proběhl u něj podobný přenos informací jako při kojení, kdy si stahoval z matky s mlékem spoustu programů. (o tom víc zítra)

Anebo se ptáte „s kým spíš?“ Což je vlastně hezké. Navazuje to na „s kým chodíš“, tedy s kým ses vydal na pouť životem. Kdo s někým spává blaženě a šťastně, ten dojde daleko…

*Zenový Mistr je přispěvatelem ZENu, který si pod touto přezdívkou přeje zůstat v anonymitě. Nikdo přesně neví, jak je Zenový Mistr starý ani odkud se vzal, ani proč se ozval právě naší redakci. Své publikum má ve zvyku oslovovat obratem „vy, lidé“, jako by on sám nebyl tak docela z tohoto světa.