CODECO staví další nové byty v Praze 9

Společnost CODECO zahájila výstavbu rezidenčního projektu Matějkova, pojmenovaného podle stejnojmenné ulice v pražských Vysočanech. Zájemcům nabízí celkem 61 bytů ve třech úrovních standardů, a tedy i třech úrovních cen.

Dokončení projektu se plánuje na zimu příštího roku. Bytový dům Matějkova vyrůstá na poslední volné stavební parcele v dané oblasti Vysočan. Generálním dodavatelem je již osvědčená společnost ČKD Praha DIZ, se kterou jsme realizovali i naše předchozí rezidenční projekty Na Zelené Harfě, Pod Hanspaulkou či Kolovrátek,“ říká Martin Jan, obchodní a marketingový ředitel společnosti CODECO. Pod architektonickým návrhem projektu je podepsána renomovaná architektonická kancelář LOXIA. Financování projektu zajišťuje Raiffeisen Leasing. Projekt nabízí celkem 61 bytů s terasou či balkonem v dispozicích od 1+kk až po 4+kk.

#####Promyšlené dispoziční řešení s dostatkem úložných prostor

Jako u předchozích projektů společnosti CODECO, i u Matějkovy je kladen důraz na prostorné a promyšlené dispozice s dostatkem úložných prostor, vysokou kvalitou standardů a použitých materiálů. Obyvatelé si kromě širokých možností klientských změn a služeb bytového architekta mohou volit ze tří úrovní standardů, a tedy tří cenových hladin vybavení bytů. Všem je společný moderní styl s důrazem na funkční řešení jednotlivých místností. Téměř samozřejmostí je dnes také důraz na hospodárný provoz a údržbu objektu.

„Pro klienty znamená toto rozdělení jednoznačnou výhodu. Například byt 2+kk ve stejné výměře si mohou podle zvoleného standardu koupit za různě vysokou cenu. Záležet bude pouze na tom, kolik finančních prostředků chtějí do svého nového bydlení investovat,“ vysvětluje Martin Jan. Okolí projektu disponuje kompletní občanskou vybaveností.