EKOSPOL postaví v Uhříněvsi dalších více než 150 bytů

Přední česká developerská společnost EKOSPOL a.s. doplní již počátkem září nabídku nových bytů v Praze o další vysoce atraktivní rezidenční projekt. Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora nabídne celkem 151 bytů v těsném sousedství chráněné Obory v Uhříněvsi. Hlavním lákadlem projektu bude konečná cena bytů – podle dlouhodobé strategie developera půjde o jednoznačně nejlevnější kvalitní nové byty v Uhříněvsi.

EKOSPOL tak nabídkou dalších bytů reaguje na poptávku po kvalitním rodinném bydlení v Uhříněvsi. „Městská část Praha-Uhříněves je díky občanské vybavenosti, dobré dopravní dostupnosti centra města a bezprostřední blízkosti zeleně jednou z vůbec nejvyhledávanějších lokalit pro bydlení, zejména pro mladé rodiny s dětmi. Nám se tu povedlo to, co žádnému jinému významnému developerovi v dnešní době – mít všechny byty vyprodány ještě před dokončením výstavby. Proto jsme se rozhodli nabídnout zájemcům o bydlení další nové byty právě zde,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva EKOSPOL a.s.

V duchu cenové revoluce, kterou společnost EKOSPOL doslova rozpoutala na pražském Barrandově v červnu letošního roku, a v duchu dlouhodobé firemní strategie nazvané Záruka nejnižší ceny!, se nese i cenová strategie nového projektu Vilapark Uhříněveská obora. Ten by měl nabídnout cenově vůbec nejdostupnější kvalitní nové byty v této městské části. Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora vyroste mezi ulicemi Bečovská a V Bytovkách v těsném sousedství chráněné Obory v Uhříněvsi. Bude tvořen pěti viladomy s třemi až pěti nadzemními podlažími, které se stanou harmonickým propojením bytových a rodinných domů v sousedství a nabídnou nádherný výhled na lesní oboru z většiny bytů. U většiny bytů v přízemí jsou navrženy velmi žádané předzahrádky, u bytů v horních podlažích pak atraktivní střešní terasy. Dispozice bytů sahají od 1+kk (31 m2) až po 3+kk (80 m2).