Emotivní závěr bod ze severu nepřinesl

Fotbalisté Králova Dvora se o víkendu představili na půdě nováčka třetí ligy. Z Chomutova si ale přes výborný výkon neodvezli ani bod. V neděli nastoupí doma proti Karlovým Varům.

Osmé kolo České fotbalové ligy svedlo dohromady týmy s podobným postavením v tabulce. V opatrném zápase měl většinu času navrch poražený celek.
První závar „Cábelíků“ před brankou domácích gólem neskončil a s postupem času se hra vyrovnala. Ke konci poločasu však měli velikou šanci znovu Královodvorští. „Téměř stoprocentní šanci Šilhavý nedal. Takové příležitosti bychom měli proměňovat, jinak budeme body z venku vozit těžko,“ zhodnotil jeden z klíčových okamžiků utkání trenér Miloslav Kučera. Po přestávce domácí hrozili jen ze standardních situací. Jednu proměnil Doksanský, hosté však byli nadále lepším týmem na hřišti. Jejich snaha byla po zásluze odměněna gólem v 65. minutě, kdy po perfektním centru skóroval hlavou Jiří Sabou. Další změnu skóre skvělý gólman domácích nepřipustil ani při vyložené šanci Michala Nováka. Po faulu Oldřicha Tlustého pískl rozhodčí v nastavení penaltu a po emotivním extempore pak stihl ještě vyloučit hostujícího Tomáše Bláhu.
V neděli od čtyř hodin odpoledne nastoupí v Králově Dvoře mužstvo Karlových Varů.