Fiat 500 ID: dvoubarevná edice pro německý trh

Fiat 500 ID

Fiat 500 ID Zdroj: Autorevue.cz

Fiat 500 ID
Fiat 500 ID
Fiat 500 ID
Fiat 500 ID
5
Fotogalerie
Na německém trhu se objevila limitovaná edice Fiatu 500 označená jako „ID“. Atraktivně vypadající dvoubarevný malý automobil určitě spoustu lidí zaujme, nicméně pro vás máme špatnou zprávu hned na úvod. V plánu je výroba pouze pěti set kusů, takže s rozhodování zda koupit či nekoupit byste neměli příliš otálet. Fiat 500 ID vychází z verze osazené benzinovou jedna-dvojkou o výkonu 69 koní.

Na výběr jsou tři barevné kombinace laku karoserie: Bossa Nova White / Red Pasodoble, Bossa Nova White / Blue Azzuro Volare a Gray / Gray Electroclash. Interiér je navržen tak, aby barevně ladil s exteriérem. Bílo–červené provedení nabízí čalounění kombinující barvu slonoviny s červenou, bílo-modrá karoserie má uvnitř taktéž barvu slonoviny ale v kombinaci s modrou a poslední možnost kombinuje krémovou a šedou.

Součástí výbavy jsou chromové doplňky, patnáctipalcová litá kola, kůží potažený volant, Bluetooth, USB, systém Blue & Me nebo klimatizace. Každý zákazník si pak vybere svou takzvanou „Stick ID“. K dispozici jich je bezmála pět set. Cena limitované edice začíná na 13.500 €.