FINEP zahájil prodej další etapy Britské čtvrti ve Stodůlkách

Na počátku října zahájila společnost FINEP prodej třetí etapy atraktivního rezidenčního projektu Britská čtvrť v pražských Stodůlkách. Třetí etapou Britské čtvrti FINEP rozšiřuje svou nabídku nových bytů s vyšším standardem bydlení o 67 bytů. Jsou zde k dispozici jak byty pro tzv. singles, což jsou 1(2)+kk o rozloze od 45,8 metrů čtverečních až po velkoryse řešené 4+kk o rozloze 119 metrů čtverečních pro rodiny s dětmi. Dokončení třetí etapy Britské čtvrti FINEP plánuje na podzim roku 2013.

„Britská čtvrť je již třetím rokem naší vlajkovou lodí. O kvalitě tohoto projektu svědčí především neutuchající zájem klientů, kterým jsme od zahájení prodeje první etapy projektu v květnu roku 2008 doposud nabídli 443 bytů, z nichž 80 procent je prodáno a 67 procent bytů je dokončeno,“ sdělil Michal Kocián, předseda představenstva FINEP HOLDING, SE. V první etapě Britské čtvrti bylo v roce 2010 dokončeno 298 bytů nejrůznějších dispozic a velikostí. V současné době probíhá výstavba a druhé etapy se 78 byty a prodej etapy třetí, čítající 67 bytů.

Každý byt disponuje balkonem či terasou, lodžií nebo oplocenou předzahrádkou. Ve vyšších patrech se nacházejí luxusní byty s ustupujícími terasami o rozloze větší než 100 metrů čtverečních. Parkování je řešeno podzemními garážemi a množství parkovacích míst pro návštěvy či další rodinný vůz je i před domy. Ve vnitrobloku první etapy je funkční klidová zóna plná zeleně, stromů a laviček. Pro děti je vybudováno dětské hřiště. V okolí jsou všechny potřebné služby jako školy, školky a obchody. Nový bezbariérový vstup do stanice metra Stodůlky je od bytových domů vzdálen minutu chůze. Pět 5 minut chůze se nacházejí také známá nákupní centra Metropole Zličín a Avion Shopping Park s obchody jako je Tesco či IKEA.