Grace´n´Glamour pošesté aneb na výstavu pro designovou módu, šperky a brýle pod stromeček

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: NOMIO

25 renomovaných i začínajících návrhářů módy a jejích doplňků vystaví kolekce svého designového sortimentu po celou neděli 7.prosince v prostorách hotelu Mandarin Oriental Prague, takto bývalého kláštera sv. Tomáše na pražské Malé Straně. Každý z vystavených módních kousků, šperků a dalších doplňků je originálem a návštěvníci se podle mých zkušeností rozdělují na nakupující a inspirující se.

Jednodenní výstava pořádaná PR agenturou Petrarka láká na známá jména (Ivana Follová, Kateřina Geislerová, Dana Bezděková, Jaroslava Procházková), renomované značky (LeAndrea, Mamori, LU – Leather Utilities), ale i mladé tvůrce (Anna Cichá a Radka Hortová, Dita Bednářová).

V průběhu výstavy budou návštěvníkům představeni všichni tvůrci rozhovory s hercem Janem Čenským, další inspirací může být prezentace francouzského chef designéra firmy Lafont, jenž svým šarmem ve francouzském brýlovém designu pokračuje v tradici slavné pařížské optické rodiny.

„Vize vzoru a barvy přichází bleskem a tento přelud přejde v jasný vědomý proces“, popisuje svou kreativní práci charismatický návrhář. Přeludy měnící se v brýle mě tedy zajímají. V neděli se do Mandarinu vydám…