Jak cestují bohatí lidé?

Zdroj: Shutterstock.com

Moderní technologie a rozvoj světové infrastruktury přispívají k tomu, že takřka žádný kout země již není nedosažitelný, máte-li dostatek prostředků. Skutečně dnes není problém vyrazit na Seychely, do hlubin brazilské džungle, na poušť Gobi v Mongolsku, či dokonce na jižní pól. Všude přitom můžete zažít luxusní dovolenou.

Luxusní dovolenou však nemusíte strávit jen v přepychovém hotelu na krásné pláži, jak si mnozí představují. Bohatí lidé si velmi cení svého volného času, protože ho mají málo. Je pro ně zásadní trávit jej podle svých přání, a proto v posledních letech roste obliba cestovních kanceláří, které svým klientům připravují dovolené na míru. Luxusní dovolenou však nemusíte strávit jen v přepychovém hotelu na krásné pláži, jak si mnozí představují. Bohatí lidé si velmi cení svého volného času, protože ho mají málo. Je pro ně zásadní trávit jej podle svých přání, a proto v posledních letech roste obliba cestovních kanceláří, které svým klientům připravují dovolené na míru. Shutterstock

Jednou z nich je i společnost Exclusive Tours, která působí na českém trhu s luxusními dovolenými již od roku 2007 a jejíž tým zkušených travel designerů připraví každoročně dovolené na míru pro stovky klientů. Aby taková luxusní dovolená přesně odpovídala představám klienta, musí travel designeři perfektně znát cílové destinace a jejich služby. Proto jsou sami vášnivými cestovateli, kteří dokáží luxus poznat a náležitě ocenit.

Nakonec ale vždy záleží jen na vás, jak si takovou luxusní dovolenou představujete. Chcete se uvelebit na krétské pláži, jíst týden v kuse olivy a zapíjet je rakijí? Nebo byste raději vyrazili do Patagonie a zdolávali pěšky Andy? Toužíte si pronajmout jachtu a vyplout s ní až na Antarktidu? Nebo chcete zažít něco skutečně výjimečného, třeba odletět privátním letadlem do Paříže a mít komnaty Louvru jen pro sebe? Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Abyste měli o nabídce luxusních dovolených lepší představu, vybrala Zuzana Pozlovská, travel designerka společnosti Exclusive Tours, tři různé luxusní hotely v rozličných destinacích. Každý z nich se hodí pro úplně jiný typ dovolené. 

The Chedi Andermatt

Luxusní horský hotel se nachází uprostřed malebného švýcarského lyžařského střediska Andermatt. Luxusní spa, špičkové služby, v zimě vlastní kluziště a v létě golfové hřiště. The Chedi Andermatt je skvělou výchozí stanicí pro objevování krás švýcarských Alp, a to v každém ročním období. Cena za noc začíná na 33 tisících Kč. The Chedi Andermatt

Mara Serena Safari Lodge

Hluboko v srdci Afriky se nachází luxusní lodge Mara Serena Safari. Ideální místo pro blízká setkání s divokou africkou faunou. Připravte se na jedinečné zážitky, neopakovatelné zkušenosti a možnost vidět na vlastní oči velkou migraci pakoňů. A přitom budete přebývat v naprostém přepychu, u prostorného bazénu, v přírodní rezervaci Masai Mara. Cena za noc v sezóně začíná na 10 tisících Kč.

Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Izolované od světa, na malém maledivském ostrůvku nedaleko atolu Baa, leží luxusní romantické útočiště. Ostrůvek obejdete za necelý den, místa k potápění již nikoliv. Perfektní zázemí pro relaxaci a objevování podmořského světa, kde můžete jednoduše vypnout a zapomenout na okolní svět. Cena za noc začíná na 25 tisících Kč.

Začněte plánovat vaši luxusní dovolenou na míru již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací na www.exclusivetours.comFour Seasons at Landaa Giraavaru