Jak se nezapotit na důležitém jednání? Spolehněte se na unikátní triko CityZen

Zdroj: Effectixcom

Čeká vás důležitá pracovní schůzka, porada nebo přednáška? Základem úspěchu je perfektní první dojem – a ten zaručeně neuděláte v propocené košili. Přestaňte ji maskovat v saku, ve kterém se budete potit ještě víc, a raději si pořiďte triko nebo polo triko CityZen se speciální technologickou úpravou.

Dobíhali jste cestou na schůzku autobus a pak jste spěchali do schodů? Nebo jste už od rána nervózní a potíte se už jen při představě, co vás dnes v práci čeká? Zachrání vás trička CityZen, na kterých to nebude vidět.

Video placeholde
• Effectixcom

Využijte moderní technologie ve svůj prospěch

V práci používáte počítač a domů pak jedete autem – tak proč si neusnadnit život moderními technologiemi i při oblékání? Tričko CityZen se díky speciální úpravě spolehlivě postará o to, aby nikdo nepoznal, že se potíte. Jeho vnitřní strana totiž dokáže okamžitě absorbovat vlhkost a ihned ji rozšířit na velkou plochu, odkud se rychle odpaří. Vnější strana odpuzuje nejen pot, ale i veškeré další tekutiny. Díky tomu se vám bude triko i snadno udržovat – stačí jen setřít případnou špínu.

Elegance, funkčnost i pohodlnost – bez kompromisů

Vyhýbáte se při výběru oblečení syntetickým materiálům, protože se v nich cítíte jako v pláštěnce? V tričkách CityZen nenajdete žádné umělé příměsi – jen 100% bavlnu, která byla ošetřená speciální technologií. Díky tomu jsou dokonale prodyšná a příjemná při nošení i v parném létě.

Nezáleží na tom, jaký panuje na vašem pracovišti dress code, klasické tričko si obléknete pod košili. Můžete si vybrat i z polo triček s límečkem – na první pohled kvalitní a luxusní materiál. A pokud byste potřebovali tričko neobvyklých rozměrů, můžete si ho nechat ušít na míru.

Effectixcom

Nedělejte si víc starostí, než musíte

Když se na vás upírají všechny oči v místnosti, je důležité, abyste se mohli soustředit jen na svůj výkon a nerozptylovaly vás zbytečné starosti. Trička CityZen vám pomohou cítit se sebevědomě – a to je základem úspěchu. Díky svému univerzálnímu využití jsou trička CityZen i ideálním vánočním dárkem pro každého, komu záleží na tom, jaký dojem dělá na své okolí. Komu je letos darujete vy?

Více v e-shopu: www.cityzenwear.cz.