Kam za sportem na Táborsku

Sportovní akce a turnaje.

Sport

Atletika
sobota 7. srpna
Atletický oddíl TJ Vodní stavby pořádá na stadionu Míru Velkou cenu Tábora. Závody začínají předprogramem žákovských kategorií od 13 hodin.

Hlavní program odstartuje po slavnostním zahájení ve 14 hodin. Podrobný časový pořad je na www.atletikatabor.cz

Tenis

Turnaj pro amatéry
nebo závodní hráče nižší úrovně – V sobotu 7. srpna pořádá tenisový klub v Plané nad Lužnicí turnaj v singlech. Závazné přihlášky je nutné podat do čtvrtka 5. srpna správci tenisu na číslo 773 539 896 nebo 608 974 488, popřípadě emailem: r.vach@email.cz.

Prezentace je od 8.30, startovné 250 korun na osobu.
– V sobotu 14. srpna pořádá tenisový klub opět v Plané nad Lužnicí turnaj s názvem Memoriál Ing. Františka Hnojny, tentokrát v deblech. Mohou se přihlásit mužské, ženské i smíšené dvojice. Závazné přihlášky přijímají v klubu nejpozději do čtvrtka 12. srpna na stejných kontaktech jako při singlovém turnaji.

Prezentace je v 8.30 a startovné 250 korun na osobu.

Fotbal

II. liga
V sobotu 7. srpna od 17 hodin nastoupí Spartak MAS Sezimovo Ústí na domácím hřišti proti Spartě Praha B. Ševci budou bojovat o první ligové body, protože úvodní zápas sezony na půdě Sokolova prohráli vysoko 5:1.

Jezdectví

Hobby závody
sobota 7. srpna
Od 9 hodin jsou na školním statku
v Měšicích jezdecké závody. Soutěžící budou soupeřit v parkúru i drezuře. Vstup je zdarma.

Cyklistika

Cyklistický maraton
V sobotu 7. srpna pořádá klub CK Mladá Vožice 8. ročník cyklistického maratonu. Startovné je 300 korun. Prezentace bude v zámecké zahradě od 8 do 9.30. Závodníci startují v 10 hodin před Comettem.

Vydají se na trať dlouhou 42 kilometrů s převýšením cca 740 metrů. Závod je otevřený pro všechny věkové kategorie, ale děti do patnácti let musejí startovat s písemným souhlasem rodičů.

Plavecký bazén

Areál venkovního bazénu je otevřený každý den od 7 do 19 hodin.
Ve stejných časech mohou lidé i do vnitřního bazénu, a to až do 15. srpna.