Kam za sportem ve městě

*

Nohejbal

Suchdolský pohár
V Suchdole nad Lužnicí bude místní Sokol pořádat již 12. ročník Suchdolského poháru v nohejbalu dvojic. Klání se uskuteční v sobotu 10. července od 8.30 hodin. Do soutěže bude zařazeno jen dvanáct nejdříve přihlášených párů na telefonu Luboše Dvořáka (607 590 746).
Petra Cup
Druhý ročník Petra Cupu dvojic na dva dopady bez omezení výkonnosti pořádá v Blažejově místní Jiskra. Turnaj se koná v sobotu 17. července od 8 hodin, přičemž závazné přihlášky lze podat
u výkonného člena pořadatelského sboru Petra Řežábka (602 753 069, zaba.jh@centrum.cz).

Triatlon

Sudoměřický triatlon
V sobotu 10. července se uskuteční 22. ročník populárního Sudoměřického triatlonu. Prezentace závodníků začíná od 13 hodin u prodejny v Sudoměřicích u Tábora. Společný start všech kategorií je ve čtrnáct hodin v místním rybníku.

Cyklistika

Bikemaraton přes tři vrchy V sobotu 17. července se koná v Horní Cerekvi čtvrtý závod zařazený do devítidílné Galaxy série. Maratón MTB horských kol odstartují v 10.30 hodin od kulturního domu jezdci pětaosmdesátikilometrové trasy, o půl hodiny později vyrazí na trať i cyklisté padesátikilometrového závodu.

Florbal

South Bohemia Regent cup 2010
Od pátku 16. do neděle 18. července se koná v Jindřichově Hradci mezinárodní florbalový turnaj South Bohemia Regent cup 2010. Šestnáct týmů, z toho i šest extraligových, bylo rozlosováno do čtyř čtyřčlenných skupin a bude hrát na místním zimním stadionu a ve sportovní hale.

Aquapark Jindřichův Hradec

Venkovní aquapark je přístupný, pokud teplota vzduchu dosáhne minimálně 25 stupňů Celsia. Při špatném počasí lze využít krytý bazén. Denní provoz
od 10 hodin do 20 hodin.