Filmová hudba opět rozezní Poděbrady v posledním prázdninovém týdnu roku 2019

SOUNDTRACK Poděbrady zná svůj termín pro rok 2019.

SOUNDTRACK Poděbrady zná svůj termín pro rok 2019. Zdroj: Soundtrack Poděbrady

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady 2018 je již minulostí. Návštěvníkům přinesl nezapomenutelné hudební i filmové zážitky a umístil se v TOP 5 divácky nejoblíbenějších festivalů roku 2018.

.Přípravy nového ročníku festivalu SOUNDTRACK Poděbrady jsou v plném proudu. Návštěvníci, kteří hudebně-filmovou akci vynesli do první pětice nejoblíbenějších tuzemských festivalů, se mohou opět těšit na čtyři dny nabité hudbou, filmy, multimédii a bohatý doprovodný program.

V programu nebudou chybět zahraniční i domácí hvězdy, velké symfonické koncerty, taneční vystoupení, oblíbená filmová pohádka s živě provedeným soundtrackem, tradiční sobotní koncert před půlnocí a noční taneční afterparties. To vše v pohodlí kryté koncertní haly se skvělým zvukem a za doprovodu velkoformátových projekcí. Na své si tak přijde skutečně každý fanoušek kvalitní kinematografie a dobré hudby.

Ostatně, pokud si chcete zpětně připomenout, jaký byl letošní ročník, nebo vás zajímá, jestli by se vám v Poděbradech líbilo, podívejte se na video s nejlepšími momenty festivalu:

Zakončete léto s filmovou hudbou

Atraktivní doprovodný program zdarma bude nově rozšířen i mimo areál lázeňského parku. Návštěvníci si budou moci užít desítky hudebních vystoupení napříč hudebními žánry a v podání špiček domácí hudební scény. Hudební program doplní filmové projekce, výstavy, tančírny, workshopy, virtuální realita, nejnovější technologie, aktivity pro děti a mnoho dalšího.

Už nyní si zapište do diářů termín 29. 8. - 1. 9. 2019, protože právě v tomto termínu v Poděbradech opět vypukne svátek filmové hudby! Všechny novinky a aktuality můžete průběžně slefovat na www.soundtrackfestival.cz nebo na Facebooku, Instagramu a YouTube kanálu. Pozor, předprodej vstupenek bude zahájen už v prosinci 2018!