LBBW bude nadále financovat projekt Albertov Rental Apartments

LBBW Bank navázala na úspěšnou předchozí spolupráci s CTR group a.s. a podepsala smlouvu na dlouhodobém financování projektu rezidenčního nájemního bydlení Albertov Rental Apartments v Praze 2. Úvěr ve výši 30 milionů EUR byl poskytnut jako víceměnový.

„Kombinace výborné lokace, designu, propracovaného systému pronájmu a silného zázemí skupiny investora nás přesvědčilo o kvalitě projektu, a předložili jsme proto investorovi zajímavou nabídku financování. Domníváme se, že jde o projekt, který se i dříve v době vrcholící krize prokázal jako stabilní. Těší nás, že jsme se s investorem dokázali domluvit na finální struktuře financování a zařadili tento projekt do našeho realitního portfolia,“ okomentoval podepsání smlouvy Josef Šilhánek, ředitel nemovitostního financováni LBBW Bank.

Pavel Kobulej, člen představenstva CTR group doplnil: „Projekt Albertov Rental Apartments patří k našim významným projektům, který vyžaduje spolehlivého finančního partnera. S LBBW Bank spolupracujeme dlouhodobě, velmi si ceníme přístupu banky a naší spolupráce a věřím, že přijetí nabídky LBBW Bank je tou správnou volbou.“

Projekt Albertov Rental Apartments je určený pro střednědobý a dlouhodobý pronájem, zahrnuje 269 bytových jednotek, 3 000 m2 komerčních ploch se stylovou restaurací la GALERIE (www.lagalerie.cz ), 300 parkovacích míst, která zajišťují pohodlné parkování pro nájemníky jak rezidenčních, tak komerčních prostor i pro návštěvníky restaurace. Vinice v areálu spolu s terasami vytváří příjemné prostředí pro pohodlné bydlení v centru Prahy.