Michal Zapletal se stal obchodním ředitelem OKIN FACILITY

Novým obchodním ředitelem významného poskytovatele služeb facility managementu OKIN FACILITY se stal Michal Zapletal. Zodpovědný bude za řízení veškerých obchodních aktivit firmy včetně zahraničních zastoupení.

„V OKIN FACILITY bude mým úkolem řídit obchodní procesy v souladu s firemní strategií. Kromě toho budu dohlížet na rozvoj vztahů se stávajícími i potenciálními klienty v České republice i v zahraničí, kde má naše společnost své aktivity,“ uvádí ke svému nástupu do funkce Michal Zapletal.

Michal Zapletal má velké zkušenosti v rámci obchodu u velkých nadnárodních korporací. Doposud působil jako country sales manager v české pobočce amerického poskytovatele expresních a nákladních přeprav a logistických služeb UPS. V roce 2009 byl oceněn za nejlepší plnění obchodního plánu v evropském měřítku. V minulosti dále spolupracoval mj. s firmami Lekkerland Česká republika nebo IMPAC Ltd. „Jsem přesvědčen, že trh poskytování služeb facility managementu v sobě stále ukrývá obrovský potenciál. Moc se těším na zúročení zkušeností z globálních firem v prostředí velké české společnosti, která expanduje úspěšně v zahraničí,“ uzavírá Zapletal.

Michal Zapletal (42 let) je absolventem Filozofické fakulty Univerzity Karlovy obor anglistika, bohemistika, psychologie a mezi jeho záliby patří psychologie a sport.