Motorola Razr: vydařený comeback

Motorola Razr

Motorola Razr

(VIDEO) Legendární žiletka se vrací a pokusí se dobýt i Česko. Podívejte se na naše první setkání s chytrou a dotykovou Motorolou Razr.

V redakci jsme přivítali novou vlajkovou loď Motoroly. Má známé jméno Razr, ale to je vedle útlého těla jediná věc, která ji spojuje s legendárním véčkem. Před sebou máme designově a konstrukčně skvěle dotažený smartphone se špičkovými parametry. K dokonalosti schází snad jen Android ve verzi Ice Cream Sandwich, ale ten Motorola slibuje do budoucna.

Jaký tedy je nový Razr? Hlavně velmi pohledný. Sympatie k tomuto telefonu získáte buď po prvním osahání, anebo vám bude nadále lhostejný jako všechny ostatní Androidy s přerostlými displeji. Razru ale velký dotykový panel sluší, o to více, že jde o technologii Super AMOLED. Pojďte s námi novou Motorolu podrobněji prozkoumat ve videu.

Motorola Razr

Jak už jsme naznačili, nová Motorola Razr se objeví také na českém trhu. Dostupná by na volném trhu měla být již koncem měsíce listopadu, v prosinci ji mezi operátory exkluzivně nabídne Vodafone. Koncová cena by neměla překročit 14 tisíc korun.