Nejlepší fotografie uplynulé dekády: politici a osobnosti

První dáma Michelle Obamová upravila svému manželovi kravatu při čekání na čínského prezidenta Si Ťin-pchinga u příležitosti večeře v Bílém domě ve Washingtonu, USA, 25. září 2015.

První dáma Michelle Obamová upravila svému manželovi kravatu při čekání na čínského prezidenta Si Ťin-pchinga u příležitosti večeře v Bílém domě ve Washingtonu, USA, 25. září 2015. Zdroj: Reuters

Zakladatel WikiLeaks Julian Assange je převážen k soudu ve Westminsteru po svém zatčení v Londýně v 11. dubna 2019.
Britský komik známý jako Lee Nelson (není na snímku) hází bankovky prezidentovi FIFA Seppu Blatterovi na tiskové konferenci po mimořádném zasedání výkonného výboru FIFA v sídle organizace v Curychu, Švýcarsko, 20. července 2015.
Princ Harry mává vedle své manželky Meghan po svatebním obřadu v kapli sv. Jiří v zámku Windsor, 19. května 2018.
Bývalý konzervativní ministr Kostis Hatzidakis je potřísněn krví poté, co na něj zaútočili kameny a holemi levicový aktivisté v centru Atén, Řecko, 15. prosince 2010.
Britská premiérka Theresa Mayová jde na focení „rodinného snímku“ během neformálního summitu vůdců Evropské unie v rakouském Salcburku, 20. září 2018.
10
Fotogalerie

Agentura Reuters pravidelně vybírá nejlepších snímky, které reprezentují nejdůležitější události. Letos na sklonku dekády přidala agentura i výběr nejlepších snímků posledních deseti let. Zde je výběr těch nejpůsobivějších fotek podle deníku E15, které zachycují světové politiky a osobnosti.