Novinka letošního podzimu - Australská hypotéka

Hypoteční banka

Hypoteční banka Zdroj: Hypotecni banka

Hypoteční banka nabízí letos na podzim Australskou hypotéku s klokanem. Je postavená vzhůru nohama.

Je všude! Ten vysmátý klokan Hypoteční banky na vás mrká na každém kroku. Australská hypotéka! Jenže co vám nabízí? Mate si vzít hypotéku na klokana? Nebo si snad máte koupit kus australské buše? Nebylo by vůbec špatné užít si trochu teplého australského počasí, ale Australská hypotéka má úplně jiný smysl.

Je přesně na takové byty a rodinné domky v České republice, které si chcete pořídit zrovna pro sebe a celou svou rodinu. Kde je ale pak ta Austrálie s klokany? To je jednoduché, Australská hypotéka od Hypoteční banky je jednoduše celá obráceně. Čím vyšší hypoteční úvěr si vezmete, tím nižší a tedy výhodnější úrokovou sazbu od nás získáte. Za každý půjčený milion korun sleva z úrokové sazby o 0,1 procentního bodu, celkově můžete získat úrokovou sazbu nižší až o 0,4 procentního bodu.

Další výhodou Australské hypotéky je zvýhodnění poplatku za zpracování hypotečního úvěru, který klienti s úvěrem ve výši 70 % zástavní hodnoty nemovitosti vůbec neplatí. Klienti s úvěrem ve výši 85 % zástavní hodnoty zaplatí pouze 2900 Kč a tím ještě více ušetří náklady na pořízení vlastního bydlení. Peníze navíc dostane klient velmi rychle – již za 3 dny od dodání podkladů.

Vypočtěte si výši splátek u Australské hypotéky na online kalkulačce Hypoteční banky, anebo se zeptejte našeho bankéře z pohodlí domova a v čase, který Vám vyhovuje. Využijte naši Virtuální pobočku na www.hypotekapowebu.cz.