Obamovi si konečně našli chvilku k oslavě porcelánové svatby

Michelle Obamová

Michelle Obamová Zdroj: profimedia.cz

Americký prezident Barack Obama si s manželkou Michelle v sobotu našli den pro sebe a dodatečně oslavili dvacáté výročí svatby. Připadlo na středu, kdy šéf Bílého domu místo romantického večera při svíčkách absolvoval první televizní debatu se svým republikánským rivalem v listopadových prezidentských volbách.

Obamovi v sobotu večer vyrazili na večeři pro dva do jednoho z hotelů v luxusní části washingtonské čtvrti Georgetown. Jak se spolu baví, neměl šanci vidět ani úzký okruh novinářů, kteří normálně jezdí s Obamovou kolonou.

Jak dnes napsala agentura Reuters, sobota byla pro Obamu výjimečná, protože si udělal den volna od volební kampaně, během které měl v posledních dnech na programu celou řadu shromáždění a hlavně televizní debatu s Mittem Romneym v Denveru. Tento duel nedopadl podle pozorovatelů pro současného šéfa Bílého domu úplně nejlépe, vítězně z něho vyšel spíše republikánský kandidát.

Na dvacáté výročí svatby Obama nezapomněl ani ve středu, a , která seděla mezi diváky sledujícími debatu, řekl, že díky tomu,