Paul McCartney se potřetí oženil

Paul McCartney

Paul McCartney Zdroj: wikimedia.org

Bývalý člen Beatles Paul McCartney se dnes potřetí oženil. V Londýně si vzal Nancy Shevellovou, s níž už několik let žije. Svatba se konala na stejném místě, kde si McCartney v roce 1969 vzal svou první manželku Lindu Eastmanovou, tedy na radnici v londýnské čtvrti Marylebone. Tam na ně čekalo přes 200 fanoušků slavného hudebníka.

Jednapadesátiletá Shevellová, dědička velké speditérské firmy a mnohonásobná milionářka, chodí s devětašedesátiletým bývalým členem Beatles skoro čtyři roky. Letos v květnu se pár zasnoubil. Datum svadby pravděpodbně nebylo zvoleno náhodou, 71 let by se dnes dožil John Lennon.

Shevellová vstoupila sňatkem s McCartneym do svého druhého manželství. McCartneyho první ženou byla americká fotografka Eastmanová, která podlehla v roce 1998 rakovině. Jeho druhou manželkou byla britská modelka Heather Millsová, kterou si vzal při nákladném obřadu v roce 2002, ale po šesti letech bouřlivého manželství se s ní rozvedl a musel jí zaplatit 24,3 milionu liber (tehdy 775 milionu korun).

Na radnici v Marylebone se ženili například další bývalý člen Beatles Ringo Starr nebo zpěvák skupiny Oasis Liam Gallagher.

Paul McCartney a Nancy ShevellováPaul McCartney a Nancy Shevellová | ctk/apSvatba byla utajovaná do poslední chvíle