Špindlerův Mlýn bude v nadcházející zimní sezóně hostit Světový pohár

Skiareál Špindlerův Mlýn

Skiareál Špindlerův Mlýn Zdroj: Aerodrome Promotion

Skiareál Špindlerův Mlýn
Chytrá Sezónka
3
Fotogalerie

Světový pohár, nejvíce kilometrů sjezdovek, moderní trendy restaurace a půjčovny vybavení, bohatá aprés-ski zábava, originální atrakce na svahu a komplexní horský zážitek – to nabídne v zimě Skiareál Špindlerův Mlýn. A navíc s CHYTROU SEZÓNKOU, kterou můžete koupit už jen do konce října si můžete užívat tamní sjezdovky a další výhody za nejlepší cenu.

V největším krkonošské středisku se po celou sezónu koná řada mezinárodních akcí a závodů. Ve dnech 8. a 9. března se tu uskuteční i Světový pohár ve slalomu a obřím slalomu žen. Ve Svatém Petru budou startovat světové jedničky v alpském lyžování i s českým zastoupením. Kdo nebude ve Špindlu, o hodně přijde! Pokud chcete největší krkonošské středisko navštívit v zimě vícekrát, nezapomeňte si pořídit tzv. CHYTROU SEZÓNKU, se kterou můžete neomezeně lyžovat či jezdit na snowboardu klidně každý den po celou sezónu 2018/2019. Vyplatí se ale i těm, co se do Špindlu chystají třeba jen na dva, tři víkendy nebo jeden týden. Pokud jste si ji nestihli předplatit v dubnu, do konce října ještě seženete výhodný celosezónní skipas ve druhé vlně za pouhých 6.990 korun, což je v kategorii Dospělí o pět tisíc levnější než pořízení sezónky v zimě. Junioři a senioři zaplatí ještě o tisícovku méně než dospělí a děti dokonce o dva tisíce. CHYTRÁ SEZÓNKA vám navíc zajistí spoustu dalších slev a výhod.

CHYTROU SEZÓNKOU už nemusíte řešit, zda vyrazit na lyže jen při hezkém počasí, zda se vám vyplatí koupit skipas na dva nebo tři dny. Vyjet lanovkou na hřebeny hor můžete kdykoli se vám zachce, třeba jen na dvě, tři jízdy ráno, když je svah čerstvě urolbovaný, nebo naopak odpoledne, když se roztáhnou mraky a vyleze slunce. Můžete si v klidu užívat široké sjezdovky, dát si kávu či oběd v panoramatické restauraci a kochat se nádhernými výhledy na panorama Krkonoš. Poměřit své síly můžete s Ondřejem Bankem na měřené trati obřího slalomu Audi Race Track ve Svatém Petru, adrenalin zažijete i v Burton snowparku Horní Mísečky, kde skiareál rozšířil i oblíbenou sjezdovku a loni lyžařům nabídl i pohodlnou čtyřsedačku. Chystáte-li se vyrazit na hory, neměli byste rozhodně Skiareál Špindlerův Mlýn minout. Díky komplexním službám, perfektně upraveným sjezdovkám, modernímu zázemí a širokému spektru aprés-ski zábavy patří právem na vrchol českých lyžařských středisek.